Om siden / About


Danish version

Ideen bag siden, er, at siden kan fungere som et sted hvor jeg kan dele mine tanker med andre. Jeg studerer filosofi og videnskab i min fritid, og bruger meget tid på at tænke. Disse tanker kommer til udtryk på skrift, og det er disse skrifter jeg udgiver her på siden. Jeg håber at I vil finde emnerne interessante, ligesom jeg gør

Alt indhold på siden som jeg står for er udgivet under Creative Commons Attribution-Non-Commercial 2.5 Denmark Licence.

English version

The idea behind the page is that the site can function as a place where I can share my thoughts with others. I study philosophy and science in my spare time, and I spend a lot of time thinking. These thoughts are expressed in various texts and it is these texts that I publish on this site. I hope that you will find the topics interesting just as I do.

All content on the site which I have made is published under the Creative Commons Attribution-Non-Commercial 2.5 Denmark Licence.

11 svar til “Om siden / About”

 1. Hej Emil

  Super fed side, og mange spændende ting at læse, jeg vil gerne linke til din side, men hvor mange besøgende har du om dagen i gennemsnit ?

  Du kan svare mig via min hjemmeside i gæstebogen under “Mere +”

  Skal også lige høre om du har en facebook profil ?.. Er nemlig ved at lede efter alle dem jeg kender

 2. Hej Navid,

  Mange tak. Du linker bare som du har lyst.
  Jeg skriver en gang i mellem et indlæg om hvor mange besøgene jeg har om dagen. Tallet var oppe og runde 200 om dagen, men er faldet lidt igen.

  I alt har jeg lige rundet 40.000 besøg.

  Jeg er på Facebook.

 3. hejsa. jeg kom lige forbi siden og skal nok lige kigge lidt nærmere over hvad du egentlig skriver, og tænker på. 🙂 fed side, keep it up 🙂

 4. Hej Emil!
  Jeg har kigger lidt rundt omkring på din hjemmeside, og undre mig over noget som jeg gerne vil spørge om!
  Har du nogensinde fået målt din IQ, og i så fald hvad er den på? Jeg kan se at vi ca. har samme alder, og da jeg selv har en vis interesse for filosofi, kan jeg ikke andet end at være imponeret over sin viden. Desuden reflekterer du på et højt niveau, og du skriver om spændende emner. Grunden til at jeg spørger er, at jeg interesserer mig en del for psykologi og synes at jævnaldrende som er (eller virker) meget intelligente er spændende. Både hvilke fordele, men også ulemper, en person med udpræget logisk intelligens har. Nu er det jo ikke sikkert, at det er noget du går rundt og praler med, men skulle du vide hvad din IQ er, vil jeg meget gerne vide det.

  //Jesper Kragh

 5. Hej Jesper :),

  Jeg sender dig gerne et svar på email. Du kan sende mig en mail (hvadsomthelst@deleet.dk) eller skrive din mail her, så sender jeg svaret.

  Emil

 6. Hej Emil.

  Efter at have kigget lidt rundt på din side er det åbenlyst for mig, at du interesserer dig for sprog og logik mm.

  I så fald kan det kunstige sprog lojban (http://lojban.org) måske interessere dig.

  Det er et sprog der er solidt funderet i logik, med en yderst regelmæssig grammatik.

  Det er et sprog jeg selv er ved stifte bekendtskab med, og jeg mener i den grad at det er et kig værd 🙂

  -plc

 7. Hej plc,

  Du har meget ret i at jeg interesserer mig for de to. Jeg kender godt det sprog, og også et andet unaturligt sprog, Esperanto. Det har længe været et fremtidsønske for mig, at lære et par unaturlige sprog, men det er meget svært at lære sproget alene. Jeg regner med at nu hvor jeg er flyttet til Århus, så kan jeg finde nogen at studere de sprog med.

  XKCD har i øvrigt lavet en reference til det sprog du nævner. http://xkcd.com/191/ Måske kan du fortælle mig hvad der står når man holder musen over billedet.

 8. Hey…
  Ville bare sige det er en superfed side =D
  Man finder mange mærkelige ting på nettet,
  men dette er en af de få, der både er sjov, spændende og intelligent..
  Mange tak for det ^^

Skriv et svar