Det første der skal se i teksten. Er at den skal starte med en in medias res introduktion. Derefter skal der ske noget. Der skal være korte sætninger. Meget korte sætninger. Masser af action. Og mange punktummer. Men teksten skal ikke blive ved sådan. Den skal langsomt blive roligere. For at gøre spændingskurven lavere. Teksten skal være således, at den består af nogle rigtig lange sætninger som beskriver miljøet, for miljøet er meget vigtigt i den tekst jeg vil skrive. Faktisk skal nogle af sætningerne være så lange, at de fylder flere linjer, da dette vil være den helt rigtige længde for de sætninger, som skal være i den tekst jeg har tænkt mig at skrive en dag hvor jeg har rigtig god tid. Men pludselig skal idyllen afbrydes.

Og teksten kommer til et bestemt punkt. Point of no return. Efter punktet kan man ikke vende tilbage. For der er en stor kløft. Kløften kan ingen krydse. Igen skal der være action i teksten. Derfor korte sætninger. Helst tre ord. I hver sætning. Men teksten skal slutte pludseligt da jeg bliver syg og dør. Deus Ex Machina.

Reglisme

Historien skal handle om sig selv.