Hvis man ikke har set det, så læs følgende artikler:

Politikere udskyder hashcafeer

Sjælden politisk alliance ønsker hashcaféer

SKRIV: Skal vi have hashcaféer i København?

Politikere må selv udkæmpe hash-slagsmål

Det ser ud til, at politikerne, dvs. nogle af dem, er vågnet op af deres krig mod de onde stoffer. Omend kun af frygt for andet, og værre, kriminalitet. Det er en skam, at der skal en ‘vælg det mindste af de to onder’ til før at politikerne, især i Venstre, det angiveligt liberale parti, skaber mere frihed. Det er da underligt, at det er venstrefljøen der skal kæmpe for frihed i Danmark mens at de “liberale” godkender frihedsbegræninger og privatlivsindsnævringer i form af terrorpakken.

Lad os se på hvordan modargumentationen er:

Konservative (lov og orden!-parti)

»Han spiller hasard med de socialt udsatte. Dem, der er ressourcesvage og flygter fra virkeligheden med rusmidler, har ikke meget at stå imod med, og de bliver lette ofre. Dem taber man. De stærke, der kan sidde og diskutere de seneste litteraturudgivelser i en hashrus, skal nok overleve. Men dem, han spiller hasard med, er dem, som socialborgmesteren burde værne om. Derfor er jeg lodret uenig«, siger Mogens Lønborg

Jeg vil nu tro, at de socialt udsatte sagtens kan skaffe det hash de skal bruge alligevel. Erfaringer fra Holland viser, at det ikke giver de store problemer. Ligesom med svampe, der alligevel blev forbudt i Holland.

DF:

»Det kan absolut frarådes. København bliver Europas centrum for narkohandel, og det er skruen uden ende på både det kriminelle og det sundhedsmæssige område«, siger Finn Rudaizky fra DF.

Nej. Shh DF.