Jeg har tidligere skrevet en begrundelse for hvorfor at jeg skriver korte tekster. Jeg er kommet i tanker om endnu en begrundelse.

Mange har en holdning om at læse værker i deres helhed, og det er formentlig denne holdning der får dem til opgive at læse en tekst på 500+ sider. Endvidere finder man selv ikke hos den største filosof alle emner interessante, som han har skrevet om. Da man i filosofien ikke bør læse emner som ikke finder interessante, så følger det, at man bør springe over visse dele af et større værk. Da nogle personer har en holdning imod dette, så har jeg løst problemet ved at skrive i små forholdsvis uafhængige tekster, således at den interesserede læser kun behøver at læse det han finder interessant.

Hvis en læser dog ønsker, at læse mere om et enkelt emne, så vol jeg benævne tekster om samme emner en nummer, således at man kan læse dem i den korrekte (formentlig kronologiske) rækkefølge. Jeg har i sinde at opdatere alle ældre tekster efter denne standard, da jeg har haft en tilbøjelighed til at skrive ‘mere om..’ i stedet for at addere et tal.