Tid

Det er efterårsferie for studerende, og det giver mig masser af tid til at skrive/læse filosofi. Ak vel, hvorfor har jeg så ikke udgivet en masse? Det er bl.a. fordi at jeg har brugt for meget tid på at spille Neverwinter Nights (1) and stene på/læse diskussions-fora. Men jeg har ikke kun spildt tiden. Jeg har gennem et stykke tid arbejdet på et længere essay om at negere sætninger på engelsk. Det er p.t. 15 sider er ved at blive vurderet af en tredje part igen. Det er på engelsk, men jeg kunne godt finde på at skrive en dansk version også, altså ikke oversætte det, men skrive et lignende essay om negering på dansk. Derudover har jeg andre spændende ting jeg gerne vil skrive om. Bl.a. hvordan begging the question bør ekspliceres. Man kan med fordel læse denne diskussion om det, og i mit fremtidige essay vil jeg inddrage mange af pointerne lavet i denne diskussion.

Statistik

Lidt statistik direkte fra one.com

Shot 004 13-Oct-09 04.43

Trafikken er igen i stigning. Dette skyldes måske at jeg er begyndt at skrive mere på engelsk og appellere til den større engelsk-sprogede målgruppe. Min danske målgruppe kan jo også læse engelsk. Det er uvist om de gider. Måske skyldes det at jeg er blevet optaget på den danske blogroll for filosofi. Det er en samling af hovedsageligt dansk-sprogede filosofi-blogs i en temmelig bred forstand.