Det har stået lidt sløvt til her på bloggen. Det skyldes bl.a. at jeg skal spilde min tid med at skrive ligegyldige opgaver til 1. semester. Men det kunne jo være at nogen ville læse mine opgaver alligevel, og da jeg lige har skrevet og afleveret den sidste, så kan jeg ligeså godt poste dem alle sammen her. Den eneste som mangler er logikeksamensopgaven (som mindede om en matematikeksamen), men da den blev skrevet i hånden, så har jeg ikke en kopi (jeg fik en til eksamen, men smed den ud da jeg gik ud af rummet).

Der er 4 opgave til filosofihistorie 1, og 1 til etik 1. Af mine opgaver kan jeg bedst lide etikopgaven og filosofihistorie opgave 4. Især kedeligt synes jeg at det var at skrive om de gamle grækere.

Filosofihistorie 1

Strieden mellem Sokrates og Thrasymachos i Platon’s Staten (opgave 1, karakter modtaget: 02)

Skriveøvelse 2 (opgave 2, karakter modtaget: 02)

Skriveøvelse 3 (opgave 3, karakter modtaget: 7)

Skriveøvelse 4 (opgave 4, karakter modtaget: 4)

Etik 1

Moralsk realisme og moralsk antirealisme (karakter modtaget: 10)