Idiotisk reklame


Jeg ved godt, at dette er lidt uden for mit emne, men bær over med mig, mens jeg brokker mig denne reklames åbenlyse idioti og nedvurdering af læseren.

Dum reklame

Der er to ting jeg gerne vil udtrykke min irritation over:

  • I linje 1 skrives der at den virker på søm med størrelsen 50-90 mm, men alligevel føler de for at i linje 3, at fortælle os at den virker på søm op til 90 mm. De mener altså ikke, at læseren er i stand til at studere intervallet ovenover og konkludere at 90 er den største værdi.
  • De skriver at den koster 395, og at man kan spare 600, men hvorfor fortæller de os så, at normalprisen er 995? Det kan enhver regne ud der bare har fulgt en smule med i folkeskolens 6. kl. Omvendt kunne man betragte spar-værdien som den ligegyldige information, men faktum er, at de giver os ligegyldig information og behandler læseren som idiot.