DR.dk: Konservative når et lavpunkt


http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2011/12/22/175212.htm?rss=true

“Vesthimmerlands borgmester, den konservative Knud Kristensen kalder vælgertilslutningen katastrofal:

– Det må give et signal til Folketingsgruppen, at den politik, de fører, den er jo i orden, men de mangler at komme ud over rampen og fortælle lidt om, hvad man arbejder med, og hvorledes fremtiden skal designes.”

En ånderlig forvirret kommentar. Måske er han blevet uhældigt siteret.

Mæn givet at han ekke er, tror han så virkelig at en lav væljertelslutneng giver et signal om at dæn politik man fører er iorden?

De er ællers tæmmelig svært at kongkludere någet om vor gods ens politik er ifht. vad menengsmålengerne siger om vor mange stæmmer man får. Mange gode forslag ville få en rænge telslutneng ves man spurgte væljerne. No surprise ther. Folk er tåber. Mæn igæn, tængk på de Dick Taverne skræv:

“However, even when full account is taken of misrepresentation through the media, pandering to prejudice, emphasis on personality and all the less attractive features of election campaigns, issues raised in elections are generally, in a very rough and ready way, judged by voters on evidence.” p. 255, The March of Unreason.

Jo mere jaj tængker på dæn båg, jo mere kan jaj lide dæn. Kan klart anbefales. Især kapitlet Reason and Democracy.