www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/01/07/153358.htm

Ret åbenlyst dåmt. Situasjonen er naturligvis således fordi at de er umådeligt kedeligt at være i fængsel. Stoffer gør de ledt mere entresant. Ves vi frigav stofferne, så ville senariet være dette: Nogle mænnesker er i fængsel. Disse mænnesker keder saj. Disse mænnesker køber nogle stoffer ov bruger/tager dæm. Samfåndet tjæner ledt penge på salget a stoffer (pga. skat/avgifter), ov disse mænnesker keder saj mendre. Telmæd så sparer vi en masse penge på at forsøge at opdage ov straffe folk for at tage stoffer. Dette betyder osse at di ekke sedder længere tid i fængslet end nødvændigt.

Dær er engen spesjæl grånd tel at folk i fængsel ekke må have de sjovt, æller at vi skal forsøge at gøre livet så surt for dæm som muligt. Frihedsberøvelsen er straf nok i saj sæl. Idéen mæd fængsler er at holde folk som er farlige/skadelige (bred betydneng) for andre folk væk fra andre folk, samt at virke som avskræknengsmiddel.