http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2012/01/11/091951.htm

http://politiken.dk/udland/ECE1504635/japan-goer-status-efter-katastrofen-15844-bekraeftede-doede/

 

Leg mærke tel idiot-sjurnalisten hos DR. Hans overskræft får de tel at se ud som om, at “Fukushima” er navnet på sælve katastrofen ov at 15-19k personer døde a atomuløkken. Fyr enkompetænte sjurnalister. I virkeligheden døde dær kun et par støkker på a-kræftværket som følje a en gas-eksplosjon. Så vidt jaj ved så er engen døde a radjoaktivitet (endnu) som følje a uløkken på Fukushima.

Desuden er de en skidt idé at tale om antal døde når de har mæd radjoaktivitet at gøre, da dødstallet for sådanne teng bædre opgøres i tabte-leveår, da man ekke sådan bare videre dør a radjoaktivitet, mæn snarere får kanser tidligere/ofte i livet ifht. normalen. Helt sekkert er de at dette antal tabte-leveår bliver majet, majet mendre end de antal tabte-leveår ifht. dæm som døde instantly (ves en 20-årig dør instantly, så er de antal tabte-leveår = [gns. levealder]-20, velket giver någet i stil mæd 62 i Japan). Desuden så bliver anti-kanser tæknologien konstant forbædret, så måske bliver disse tabte-leveår et tæmmelig lille problem engang i fremtiden når disse personer begønder at få kanser.

 

Plus, at sjurnalisten, naturligvis (!?), ekke har nogne kilder på hans påstande. “Undersøgelsen viser”, jamen så lenk dog tel åndersøgelsen. Gad vide om di har et forbud mod at sætte kilder på deres påstande?