http://www.version2.dk/artikel/saadan-vil-staten-dns-blokere-ulovlige-spilhjemmesider-42999

 

Flere dårlige idéer. Resultatet bliver bare at de 1) ekke virker, 2) åbner op for at blokere andre teng/glidebane. De er iøvrigt er i strid mæd Grundloven:

 

§ 77
Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.“

 

DNS-blokerenger er i vert fald i kategorien “forebyggende forholdsregler”. Mæn så igæn, politikere er ekke kændt for overholde Grundloven.

 

De er forståetligt at man gerne vel have staten tel at have monopol på en endtægtskilde som gambling, mæn de ser ud tel at tiden er løbet fra monopolet. Måske er de bare på tide at tellade kongkurrangese, i vert fald fra udlandet. Man kunne stadig opretholde forbuddet indenfor landet, ov evt. på alle sider som slutter på .dk. Samtidig kunne man lave nogle oplysnengskampanjer om vorfor de er, at man ønsker at staten skal sedde på markedet. Så vidt jaj ved, så er de næmlig for at overskudet fra dænne slags virksomhed går tel någet godt/vælgørende formål. Man kan sæl læse Spilleloven hær.