http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2012/02/08/160153.htm

 

Nu må di fandme holde op. Dænne udulige sjurnalist nævner ekke engang dæn gode grånd tel at man opdeler rækkerne: Drenge er stærkere end piger. Så ves man ekke opdeler rækkerne, så vænder drengene mere i snit. Da dær ekke er nogen særlig grånd tel at lade dette ske (modsat i virkeligheden vor dær er en særlig grånd tel at have folk som er mere kvalifiserede), så kan man fint opdele rækkerne.

 

Paradoksalt nok, givet di andre teng som gender feministerne siger, så vel dette forslag føre tel en favorisereng a drengene. Hurra! æller? Gad vide vad di vel sige tel de bagæfter? Altså når tallene viser, at drengene vænder mere. At drengenes større muskelmasse+højde skyldes, at dær er sosjale stereotyper som gør at di lajer mere ov hårdere end pigerne ov dærfor er stærkere? Come on! Vor langt vel di gå?

 

Sjurnalisten nævner hæller ekke grånden tel at de for hankøn er cool at skore mange, mæn dårligt for hunkøn. Di snakker bare om sosjale stereotyper. Derp. Dæn virkelige grånd er naturligivis naturlig. L2evolutionary psychology.