http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-48657157:slips-slår-stiletter-ud-i-bestyrelserne.html

“Over to år er antallet af kvinder bestyrelserne i børsnoterede selskaber kun steget fra 9,2 til 11,6 procent.”

“I dag udgør kvinder 11,6 procent af medlemmerne i de børsnoterede selskabers bestyrelser. Det er kun en lille smule mere end for fire år siden, hvor 9,2 procent var kvinder.”

Sjurnalisten ser ekke ud tel at være enig mæd saj sæl. Er de 2 æller 4 år siden at dær var 9.2% kvender? Tæknisk set kunne de godt være bægge år, mæn i så fald ville de stadig være en mærkelig måde at sige de på.

“- Fortsætter udviklingen med samme langsomme tempo, vil der gå 90 år, før der er opnået fuld ligestilling i bestyrelseslokalerne, skriver ugebrevet.”

Fucking derp. Samme tåbelig ligestellengs-konsæpt. Ligestelleng burde være lighed for loven ov ekke andet. Någet vi sjovt nok har fjernet æfter al dæn snak om kvender hær ov dær.

“Forud for generalforsamlingerne i landets 20 største børsnoterede selskaber har Mandag Morgen fundet ud af, at kun seks kvinder står til at komme ind på de alt 85 bestyrelsespladser – og det er alle udenlandske kvinder.”

Er de nogen overraskelse at di alle sammen er udenlandske? Naj. Sverige ov Norge har jo ‘hæntet’ mange a di kvalifiserede danske kvender.