http://www.180grader.dk/Krimi/svinekd-udlser-erstatning-for-diskrimination

Sælføljelig skal en ‘ernæringsassistent’ smage på maden som dænne person er ved at telberede. Ves personen ekke er villig tel de, så må personen da tage en anden uddannelse.

 

“”Man skal ikke tvinge nogen til at spise noget, som de ikke har lyst til. Men samtidig synes jeg også, at en kok eller andre, der har med mad at gøre, gerne skulle have en idé om, hvordan maden smager. En fornuftig og praktisk løsning er, at det trækker ned til eksamen, når eleven ikke vil smage på maden,” siger Martin Henriksen, der mener, at erstatningen på 75.000 kroner er helt ude af proportion.”

 

Tvang? Personen har sæl valgt uddannelsen. Ves man vel tage en uddannelse, så må man jo være parat tel at gøre de som uddannelsen kræver. Ves dær var en religion som hade en ræjel om, at man ekke må skrive någet, ville vi så kalde de diskiminasjon når disse personer bliver smidt ud fordi, at di ekke lavede deres skræftlige opgaver? Forhåbentlig ekke.

 

“”Det bør være muligt at gennemføre en uddannelse som ernæringsassistent, selvom man ikke kan smage på svinekød,” siger Trine Bramsen.”

 

Hun er helt skør. Dær er entet som forhændrer muslimer i at smage på maden. At di ekke VEL er någet andet end at di ekke KAN.

 

 

http://www.180grader.dk/Politik/danskerne-er-dumme

“Flere end 7 ud af 10 danskere er parate til at betale mere i skat, hvis en fremtidig ligelønskommision anbefaler højere løn til kvindefag.”

 

Måske skulle disse kvender bare søge nogle fag som giver flere penge. Jaj tror at de er bædst at lade markedet bestæmme vad forskællige jobs er værd.

Iøvrigt er de nogle ret gamle tal. Di kommer hærfra (2008).

 

http://www.180grader.dk/Politik/manu-sareen-har-ikke-styr-p-kvinders-vaerdi

 

Flot sælmål?

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-49050499:hård-straf-for-import-af-narkokemi.html

To mænd blev onsdag sendt 12 år i fængsel for at ligge inde med kemikalier nok til at kunne lave millioner af ecstasypiller.

Københavns Byret nåede frem til, at mændene i alt havde stoffer nok til at kunne fremstille mellem 6 og 10 millioner af de forbudte piller.

“Det er rigtigt, rigtigt mange piller til unge mennesker ude i byen,” siger retsformanden Marianne Madsen.”

De var godt nok lang tids fængsel for at jælpe mæd at lave nogle ecstacy peller. Reformernarkoloven.nu! (Fendes dær en god organisasjon for reform a narkoloven i Danmark?)

http://politiken.dk/sport/ECE1576176/bikinier-er-ikke-laengere-tvang-i-beachvolley/

Lol. Gad vide for væm man(d) hade lavet dæn lov tel at starte mæd? 😉

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2729247.ece

“»Det vil jeg mene SF er. Vi sætter fokus på frihed til det enkelte menneske. Og frihed til det enkelte menneske kan jo ikke skabes uden, at man indretter et samfund, der giver det enkelte menneske mulighed for at udvikle sig,« siger Pia Olsen Dyhr, der mener, at Venstre i stedet har skabt et samfund, hvor kun den stærkeste kan overleve.”

Er dette dagens 2. minister som burde have en fyresæddel på stædet? Hun er en komplæt toses. SF er en forbudsparti.

“»Nej, jeg siger, at jeg er liberal, og jeg synes, at SF bygger på nogle liberale tanker. Marx var den største frihedstænker. Han talte om at frigøre det enkelte menneske. Det er et liberalt projekt, som jeg ser det. At være socialist er jo grundlæggende det, at vi skal have et samfund, der indretter sig, så alle får muligheden for at få det fede liv,« siger Pia Olsen Dyhr.”

Insane.