Nyheder+kommentarer 29-03-2012


http://politiken.dk/kultur/boger/ECE1580119/forlag-gratis-udlaan-af-e-boeger-er-uholdbart/

“»Vi kan ikke på langt sigt vænne folk til, at digitalt indhold er gratis«, siger hun.”

JO! De er jo nætop hele idéen! Vordan i alverden har hun fået dæn modsatte holdneng? Dette mender maj om Falkvinge’s fortælleng om ismændene: http://falkvinge.net/2012/02/04/nobody-asked-for-a-refrigerator-fee/ Sælføljelig skal digitale teng være gratis ves de er muligt. Dette er dæn ultimative vidensdeleng. Wikipedia on steriods!

http://www.b.dk/nationalt/indvandrere-paa-foertidspension-er-tidoblet

Crazy. Mæn ledt mærkeligt, at man kikker på nætop dænne aldersgruppe.

http://arstechnica.com/tech-policy/news/2012/03/in-defence-of-the-faas-ban-on-the-use-of-electronic-gadgets-during-take-off-and-landing.ars

De er dæn værste begråndelse jaj nogensende har hørt om for at forbyde ‘elektronik’ i fly ånder start ov landeng. Formentlig osse dæn værste artikel jaj har læst på AT.

http://politiken.dk/kultur/ECE1566463/svenskerne-vil-ikke-laengere-sige-han-eller-hun/

Dette er naturligvis spændende for maj. Dær er flere grånde: 1) De handler om mænneskelig natur. 2) De handler om språgreform, endda en mere spændende slags: grammatik-reform. Normalt når man snakker språgreform, så er dær tale om retskrivnengs-reform. 3) En a mine vænners kæreste er siteret i artiklen (ok, ekke relevant :P). 4) De handler om vordan ens språg har en effækt på dæn måde man tænker på, i.e. linguistic relativity. 5) De handler om ‘ligestilleng’, især dæn forkert slags.

Et par andre relevante lenks om samme æmne:

http://politiken.dk/debat/ledere/ECE1563295/ligestilling-er-andet-end-kvoter-for-kvinder/

http://politiken.dk/debat/ECE1316477/kvindeundertrykkelse-eksisterer-ikke-laengere/

http://www.180grader.dk/Leder/eu-propaganda-for-diskrimination-af-maend

Nogle a kommentarene er værd at læse:

Jack Andre

“Selvfølgelig har EU også embedsmænd og forskere der kender til sandheden. Andre studier som er Int anerkendte har jo også manet den feministiske socialkonstruktivisme godt og grundigt i jorden. Altså findes der rigelig med viden/dokumentation, som taler imod eks kvoter. Kvoter, og husk nu på, at inspirationen kommer fra Skandinavinen og USA – ikke fra EU selv, er en del af et kvindepolitisk projekt, der IKKE handler om ligestilling, men om kvindelobbyisme forklædt som ligestilling.

Flere lande i EU med Angela Merkel i spidsen, har også klart afvist kvoter. Skulle de alligevel blive indført i fremtiden, så giver disse en enorm boomerang-effekt. Dels vil det næppe lade sig gøre at nå 40 % – dels vil virksomheder skifte til ApS, dels vil man skulle importere kvinder på tværs af grænserne til posterne, og endelig så vil det koste markedsværdier/konkurrenceevne, og fastholde kvinder som et køn der ikke kan konkurrere på lige vilkår.

Det blir sikkert sidste skrig fra kvindebevægelsen, og herefter kan vi så kønsmæssigt bevæge os ind i det 21 århundrede.”

Callesen58

“Kønsmæssigt er vi ved nødt til at rulle tilbage til det 19. århundrede, thi økonomisk lighed for kvinder er lig med reproduktiv lighed for mænd. Kvinder vil have en mand, som har mere status end dem, hvorimod en mand bare vil have en kvinde, som er nogenlunde pæn at se på (Hvilket 80+% af kvinder opfylder, hvis de altså kunne lade chokoladen ligge.).

Dette resultefrer så i, at den gennemsnitlige mand ikke er god nok til den gennemsnitlige kvinde. Dette koblet sammen med, at mænd fra naturens side er bygget til at vurdere en kvindes værdi til et længerevarende forhold ud fra antallet af hendes seksuelle partnere (Desto færre desto bedre), samtidig med at flere og flere kvinder har flere og flere seksuelle partnere indtil de som 30-årige beslutter, at nu hvor deres biologiske ur skriger dem i øret, at de vil finde sig en ægtefælle efter at have haft sex med over 20 forskellige mænd.

Resultatet af det hele er, at vi har en masse mænd, som aldrig kommer til at stifte familie. Mænd, som ikke stifter familie, er ikke lige så produktive. De kan leve for nærmest ingenting. Dermed falder samfundet fra hinanden, fordi de produktive mænd forsvinder. Kvinder vil aldrig kunne overtage for de produktive mænd, fordi så skulle de til at være skraldemænd, vejarbejdere, ingeniører og lignende, og det er der nu en gang meget få, som vælger at blive.”

 

Emil

“De hedder iøvrigt “hypergamy” når man gifter saj op a.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hypergamy

De er iøvrigt allerede på vaj tel at blive et problem da flere kvender end mænd tager en lang videregående uddannelse. Skægt nok kunne løsnengen blive polygamy igæn. 😛 Lige nætop dæn er feministerne nok ekke særlig glade for. ;)”

 

http://www.180grader.dk/Politik/ammitzbll-sf-heller-ikke-danmarks-liberale-parti

,