Nyheder+kommentarer 31-03


http://www.b.dk/viden/frivillig-sex-skader-lige-saa-meget-som-voldtaegt

“Når politifolk rundt om i verden skal efterforske en voldtægtssag, skeler de bl.a. til, om en undersøgelse af kvindens underliv har afsløret rifter eller mærker i skeden. Det bliver betragtet som et tegn på, at der er sket et overgreb.

I udlandet er mænd endda blevet dømt i sager, hvor skader i kvindens skede har været det afgørende bevis.

Nu har en dansk forsker som den første i verden skaffet solid dokumentation for, at skader i kvindens skede kan give et totalt misvisende billede af virkeligheden. En grundig undersøgelse af 39 voldtægtsofre på den ene side og 110 sygeplejerskestuderende på den anden afslører nemlig, at frivillig sex skader skeden i lige så mange tilfælde som en voldtægt.”

http://www.information.dk/297384

“Allerede før valget i Saarland angreb den grønne toppolitiker Claudia Roth de opadstræbende internet-aktivister, da hun over for avisen Berliner Morgenpost hævdede, at grøn internetpolitik er »meget længere fremme, meget mere differentieret og mere problembevidst end piraternes.«”

Sekke dov en tard.

For en mere vænlig analyse, se: http://falkvinge.net/2012/03/25/pirate-party-wins-in-saarland-elections-enters-parliament/

http://www.180grader.dk/Video/tidligere-betjent-legaliser-alt-narkotika

Godt at se at dær sker någet i Danmark. Dette får maj tel at kunne lide LA.

Also: http://www.180grader.dk/Politik/legaliser-narkotika-nu

http://www.180grader.dk/Politik/fri-heroin-er-en-succes

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/455910:Danmark—Steen–du-er-under-mistanke-for-at-have-pillet-ved-din-datter?all=1

Dette er ret vegtigt at få frem. De er ca. samme situasjon som mæd voldtægtsanklager.

, ,