http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/08/09/230938.htm?rss=true

Hver tredje forælder laver lektier for barnet

“Ifølge en undersøgelse, som YouGov har lavet for 24timer blandt 1.005 danske forældre til skolebørn, har 36 procent af landets forældre prøvet at lave deres børns lektier for dem. 34 procent af forældrene svarer faktisk, at de indimellem laver deres børns lektier, mens 1 procent ofte gør det og 2 procent jævnligt gør det. 60 procent har aldrig gjort det.

Lektier øger ulighed

Flemming B. Olsen er lektor på Tornbjerg Gymnasium og har lavet ph.d. om lektielæsning. Han mener, at tiden er ved at løbe fra lektierne, som de ser ud i dag.

– De øger uligheden blandt eleverne. Det er ikke alle forældre, der har mulighed for eller kompetence til at hjælpe deres børn, og så er der pludselig nogen af eleverne, der er langt foran de andre. Det kunne man med fordel undgå, hvis lektielæsningen blev integreret i undervisningen, siger han.”

Ulihed -.- BØRN ER ULIE PER NATUR!

“- De gør virkelig deres børn en bjørnetjeneste. Undskyld mig, men de giver jo ikke børnene muligheden for at lære det, de skal. Det er virkelig at tisse i bukserne. Det er ret beset at svigte ens barn og ikke sørge for, at det lærer det, som det skal. Jeg synes hellere, at man skal gå til skolen og sige, hvis man synes, det er nogle latterlige ting, de får for derhjemme, siger Christine Antorini til 24timer.”

wat

http://politiken.dk/uddannelse/ECE1716071/ufaglaerte-faar-ufaglaerte-boern/

“Den sociale arv har en stor påvirkning på unges uddannelsesniveau. Det fastslår en ny undersøgelse.”

ffs, dette blank slatism må stoppe. GENER!

http://jyllands-posten.dk/politik/article4803057.ece

Torben skal lettere kunne blive til Tina

“Det skal være slut med at skelne mellem køn i pas og cpr-nummer, mener de radikale.”

“- Transpersoner føler ofte diskrimination, i forhold til hvordan de kan agere i samfundet. De bliver puttet ind i kasser, så enten er du mand, eller også er du kvinde, lyder forklaringen fra ligestillingsordfører Sofie Carsten Nielsen (R) til Politiken.

– I dag kan man jo skifte køn (ved operation, red.) og så få et andet cpr-nummer. Men transpersoner, som ikke skifter køn, oplever det ofte som et problem, at deres cpr-nummer afslører deres biologiske køn, for det er ikke det køn, de føler sig som, tilføjer ordføreren.”

“Fra Venstre ser politisk ordfører Ellen Trane Nørby til gengæld forslagene fra de radikale som “et ideologisk forsøg på ophæve kønsbetegnelsen i det danske samfund”.”

Right about that V.

Anyway, for min skyld kan di kalde saj vad di vel. Jaj ser ekke noen grånd tel at staten skal bestæmme vad folk hedder. Who gives a fuck?

http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/livsstil/ECE1715452/populaert-alternativ-menstruationskopper-bliver-revet-vaek/

wat

http://politiken.dk/uddannelse/ECE1717614/mange-afviste-studerende-vil-vaere-laerere-i-stedet/

Som forudsagt. Læreruddannelsen er universitétets losseplads. Dette fører naturlivis tel at man får noen renge lærere. Man skulle istædet kopire Fenland’s modæl: http://en.wikipedia.org/wiki/Education_in_Finland#Teachers

Spiondømt professor får job i Finland

“Sagen har været fuldstændig mørkelagt, så offentligheden ikke har kunnet få det fulde indblik i anklagerne mod forskeren. Den har kørt for hermetisk lukkede døre af hensyn til Danmarks forhold til fremmede magter.”

Hermetisk låkkede døre? Øh. Frem mæd ordbåven. “som er lufttæt så intet uønsket kan trænge ind”. Er idéen mæd låkkede døre i retsaer ekke, at entet kan komme UD, ekke END?

Lyn dræber 13 troende i Bangladesh

Ja, Gud/Alla gad ekke jælpe dæm… Æller gjorde han? Nu er di væl i hæmlen?

http://www.b.dk/nationalt/flere-danskere-overvejer-skoenhedskirurgi

Makeup 2.0

Kæmp for at bevare det danske sprog

Språvpuritanister råber vagt i gevær (æller vad de nu hedder). Mæn de gør di jo konstant. Dænne gang går de udover bruen a du som upersonligt stædord i stil mæd EN you. I stædet man skal brue man, synes di. Jaj er helt eni i at dette er en go idé. Mæn de har ekke nået mæd puritanisme at gøre for maj, blot at de at brue du ov you på dæn måde skaber irriterende flertydihed.

http://ing.dk/artikel/131105-jeg-mistede-lidt-af-min-kvindelighed-paa-vej-mod-toppen

Surprise surprise, ves man vel på toppen, så ska man opføre saj som en mand.