DF: Enhedslisten inspirerer ekstremister

sælironi much?

Redaktør og forsker: Aktivister er frustrerede

Jaj kan komme på et par teng: 1) årgangene er mendre, 2) de er farliere at demonstrere givet di nye love, 3) folk har de så godt, at di ekke er motiverede nok tel at demonstrere.

S vil have demokratiet til debat i skolen

Socialdemokraterne vil have den demokratiske debat ind på skolerne og ungdomsuddannelserne. Formålet er, at flere unge skal føle sig rustet til at sætte krydset ved kommunal- og regionsrådvalget næste år, siger partiets kommunalordfører Simon Kollerup.

De er ællers næmt nok da… Di er nok ekke mere råstet end di voksne (engen a dæm ved nået om politik).

– Det er dybt problematisk, at unge på ungdomsuddannelserne ikke får muligheden for at diskutere politik uden for de almindelige valgkampe, siger han.

Simon Kollerup vil have styrket det, han kalder den frie demokratiske debat.

– Al respekt for lærere og veletablerede politikere, så er det noget andet at tage debatten ung-til-ung eksempelvis over frokosten, hvor det føles ok at stille alle typer spørgsmål. Også de spørgsmål, som man ikke har lyst til at stille foran hele skolen, slutter den socialdemokratiske kommunalordfører.

Har han ekke hørt om enternættet? Hær man kan debatere så majet som man vel. Forums er jo opfåndet.

Venstres Ungdom: Gør Margrethe arbejdsløs

Kongehuset skal afskaffes, lyder det fra VU. Dermed er der kun to ungdomspartier, som fortsat støtter monarkiet i dets nuværende form.

Alle mennesker er født lige. Derfor er det uacceptabelt og ikke mindst udemokratisk, at det danske statsoverhoved arver sin position. Kongehuset skal afskaffes.

Det er holdningen hos Venstres Ungdom efter et netop overstået landsstævne i weekenden, skriver Berlingske Nyhedsbureau.

Her besluttede et flertal at de unge politikere, at dronningen skal gøres arbejdsløs – noget, der ellers er blevet diskuteret mange gange, men altså først endeligt vedtaget nu.

Hurra. Så slepper vi måske a mæd parasitterne om… 30 år? Jaj skal gøre mit tel, at Piratpartiet støtter en avskaffelse.

Lærerinde sendte nøgenfotos til drenge

En sjælden sa mæd omvændte kønsroller.

Den 27-årige lærerinde, der er sigtet for at have haft sex med to elever på Himmerlands Ungdomsskole, tog også nøgenbilleder af sig selv og sendte dem til de to 16-årige drenge.

Lærerinden blev bortvist fra skolen, da sagen kom frem i starten af året. Sagen mod hende er endnu ikke berammet, og det er uafklaret, om anklagemyndigheden går efter at afslutte sagen med en fængselsstraf eller en behandlingsdom på en sexologisk klinik.

Behandlengsdom… for vad dov???

http://ing.dk/artikel/132293-rumfartoej-skal-3d-printe-sig-selv-stoerre

Et rumfartøj, der kan bygge sig selv større, eller en rumstation, der opbygges af materialer fra rumskrot eller asteroider. Det er fremtidsperspektivet i en 3D-printerteknologi, som det amerikanske firma Tethers Unlimited Inc. har fået 600.000 kroner i støtte fra Nasas Innovative Advanced Concepts-program til at udvikle.

http://www.version2.dk/artikel/ingen-dokumenteret-effekt-skoler-koeber-ipads-i-blinde-millioner-47792

Folkeskolens it-historik viser, at udbredelsen af iPads i undervisningen på ingen måde kan kaldes en revolution. Faktisk er der intet, som antyder, at Apples tablet vil ændre noget som helst, mener forsker.

http://www.version2.dk/artikel/ny-analyse-her-er-verdens-mest-sjaeldne-pinkode-47784

Videnskabelige argumenter preller af på økologibevægelsen

http://www.information.dk/311289

http://www.180grader.dk/Politik/mger-indfrer-helt-vanvittigt-bureaukrati-s-folk-kan-stikke-selvstaendige-erhvervsdrivende

http://www.180grader.dk/Oekonomi/vi-sparer-milliarder-p-kopimedicin-nationalt-www-b-dk

kul. måske man skulle prøve uden patænter?

http://podia.dk/site/artikler/1sektion/artikel-politik/326153-tabuet-kernekraft

atomkraft, ja tak!

http://www.b.dk/kommentarer/hvem-har-brug-for-folkesocialisme

Man blir altid ledt skæptisk når man læser folk som giver saj sæl titlen “filosof”, mæn jaj synes, at hun klarede de ret fint.

http://politiken.dk/udland/ECE1759711/iransk-kvinde-slaar-formanende-imam-i-jorden/

Overfaldet kostede imamen tre dage på hospitalet. Alligevel har han ikke meldt kvinden til politiet. Han understreger dog, at han ikke har noget imod, at sagen bliver undersøgt, »så længe det fremmer islamisk hijab (tildækning, red.)«.

Sådan var de nok ekke gået ves kønnene var byttet om.

http://www.information.dk/311721

https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wikipedia_for_kvinder

De liner pænt majet EU fail kampanje Science: It’s a girl thing!http://science-girl-thing.eu/https://www.youtube.com/watch?v=g032MPrSjFA

Tintin boykottet i Sverige: Skadelig for børn

Den verdenskendte tegneseriehelt Tintin kan være skadelig for børn. Det mener man i hvert fald på biblioteket i Kulturhuset i Stockholm.

Her skal børn nu ikke længere udsættes for tegneseriefiguren, og derfor er samtlige Tintin-album fjernet fra hylderne – for menneskesynet i bøgerne er både racistisk og sexcistisk, og dét kan påvirke børnene, er holdningen.

Ifølge lederen af kulturhusets børne- og ungeafdeling giver Tintin-bøgerne et alt for stereotypt billede af andre befolkningsgrupper, hvor afrikanerne har bananer på hovedet og folk fra Mellemøsten sidder på flyvende tæpper.

Tintin har før været under angreb: Sidste år forsøgte en congolesisk mand – uden held – at få forbudt albummet “Tintin i Congo” ved en domstol i Belgien.

Svensk bibliotek i kovending: Tintin får lov at blive

– Det er rigtigt. Det billede, Tintin-bøgerne giver af afrikanere, er afrofobisk. Afrikanere er lidt dumme, mens arabere sidder på flyvende tæpper, og tyrkere ryger på vandpiber, mente Behrang Miri, der er leder for ungdomsaktiviteter i Kulturhuset.

Men han siger nu til Sveriges Radio, at han er blevet misforstået. Han og hans chef ville bare starte en debat om tegneserien.

– Jeg ville skabe en debat om diskrimineringsspørgsmål, men jeg indser nu, at det var en fejl at udelukke litteratur, siger han.

Nu er afrikanere jo osse rimeli dåmme, såå?

Sjurnalisterne stryr om saj mæd fancy ord. Di prøvede både “sexcistisk” og “Empirialistisk” og stavede majet fint bægge to forkerte. Første fajl må sies, at komme fra ordet “fascisme” mæd et ståmt C. Andet fajl skyldes at en majet stor del a ord mæd udtalen [e] skrives mæd I.

Sædbank: Der er fuldstændig kaos i lovgivningen

Den 1. oktober må en sæddonor gøre 12 danske kvinder gravide modsat i dag, hvor tallet er 25.

I Sverige er der omvendt ikke noget loft på, hvor mange kvinder, der må blive gravide med den samme donor. Dermed kan den samme mand gøre 12 danske kvinder gravide og – ja – rimelig mange svenske.

Området er præget af en kaotisk lovgivning, mener sædbanken Cryos. Der er den ene af to sædbanker herhjemme.

– Det virker helt ude i hampen at sætte nationale regler, når folk krydser grænser, siger direktør i Cryos, Ole Schou til DR Nyheder.

Tal viser nemlig, at kvinder er parate til at rejse til et andet land for at blive gravide.

Svenske kvinder kommer i stor stil til Danmark, fordi man i hjemlandet ikke har mulighed for at være anonym som sæddonor. Det betyder, at der er stor mangel på donorere og høj efterspørgsel, med ventelister på op til fem år.

I Danmark er det omvendt muligt at være anonym som sæddonor.

Formanden for Dansk Fertilitetsselskab, Karin Erb, kan dog ikke se noget problem i de nationale regler.

– Man kan synes, at det er forfærdeligt, at Sverige har en anden lov, men det er svenskernes eget valg, og det kan vi andre da ikke kritisere, siger hun til DR Nyheder.

vad er dær galt mæd hende dær? Relativisme -.-

http://www.180grader.dk/Leder/kvinder-og-karriere-og-en-mand-og-en-mand

Retard politikere. De er da utrolit at vi ekke har sverie-linende telstande allerede.

http://www.180grader.dk/Politik/en-aarhus-universitet-plumrdden

Tja. Jaj husker osse Nyborg saen ret tydelit. Man har åbenbart ansat noen politisk korrekte dommere som ledere på universitétet. Se osse min kommentar ende på sappho.dk.