Så prøv at kikke hær.

https://da.wikipedia.org/wiki/Brugerdiskussion:Deleet

Kort fortalt. Jaj blir avtomatisk oprettet som ny bruer på dansk Wikipedia æfter at jaj bidraver tel noen sider. På en æl. anden måde blir min bruerprofilside oprettet. Dænne redigerer jaj, ved at endsætte et lenk tel min jæmmeside. Hæræfter synes en æller anden, at jaj skal have et vælkomstbrev. De er jaj ekke entraseret i at have på min profil, så jeg slætter de. Jaj er jo ekke ny tel Wikipedia. De er åbenbart imod en æller anden rel, så en admin sætter de end igæn. Jaj fjerner de igæn. Sådanne liegyldie reler fortjæner ekke at blive overholdt. Mæn naj, de skal være dær, ov adminen blir nedladende i sin tone:

Vi har flere gange fortalt dig, at det ikke er tilladt at fjerne indlæg fra ens brugerdiskussionsside. Det ser dog ikke ud til, at du forstår dette, hvilket er yderst beklageligt, da du vil blive blokeret, hvis du fortsætter med at opføre dig sådant. —Cgtdk (diskussionbidrag) 28. okt 2012, 00:55 (CEST)

Jaj forstår udmærket, jaj inorerer. De kaldes sivil ulydihed, nået man bør gøre overfor reler som disse.

Admin banner maj så i en ue, velket må sies at gå udover en del andre mænnesker da jaj bor på Parkkollegiet ov dærmed deler IP mæd en masse studerende. Majet dåmt a dæm. Alt sammen i et forsø på at overholde en liegyldi rel om vad dær skal stå på min diskusjonsside – en side som formentli engen andre har kikket på, da dær ekke er nået relevant endhold på dæn.

Som jaj hæntydede tel tidliere, så er de sådant et byrokrati som holder bidravsydere væk, ov som teltrækker relryttere som Cgtdk ovenfor. I dette telfælde avholdte de maj fra at bidrae tel artiklen om Lars Kragh Andersen.

Relrytteri

Ves man er i tvivl om min påstand om dænne admins relrytteri, så er dæn relevante enformasjon frit telgængeli – kik på hans seneste redigerenger. Når dær står “Brugerdiskussion” så er de når han redigerer andre folks profiler.

Man kan osse se på hans profil på en anden Wikipedia, vor han beskriver saj sæl således:

My name is Christoffer and I am from Denmark. I am mostly active on the Danish Wikipedia, but sometimes I work here too. My work here mostly consists of reverting vandalism and new page patrolling.