Nu er det igen tid til at gøre en lille ting, så mange gange, at den gør en større ændring. Det som der bør gøres denne gang, er at indstille alle computeres startside til deleet.dk. Du spørger måske dig selv, hvorledes at dette vil gøre verden til et bedre sted, og det er der to grunde til:

1. Jeg har en Google reklame på min side. Google betaler mig penge per besøgende. Når computere har min side som startside, vil den få flere besøg end når den ikke er startside. Dermed vil jeg få flere penge når min side er startsiden end ikke. Der er flere grunde til at dette er en god ting, og man kan være selektiv og selv finde sin egen begrundelse!
A. Hvis man er anti-kapitalistisk anlagt, så kan man se det som om, at der bliver taget penge fra en gigant og givet til en fattig person (mig).

B. Hvis man er pro-kapitalistisk anlagt, så kan man se det sådan an, at pengene går til mig, og at jeg senere starter nogle kapitalistiske virksomheder.

C. Hvis man er pro-kultur anlagt, så har jeg i sinde at bygge en pyramide senere for de penge jeg modtager.

D. Hvis man godt kan lide denne side, så vil jeg bruge nogle af pengene til at betale for omkostninger forbundet med deleet.dk

Mulighederne er således uendelige, derfor har man en uendelig god grund til at lave siden om til deleet.dk.

2. Hvis deleet.dk bliver startsiden på fx en skolecomputer, så vil elever et al som ellers ikke kendte til min side, og dermed muligvis ikke de emner der bliver behandlet på min side, komme til at kende den. Ud af de elever vil der altid være nogle få, som har interesse i stoffet og som dermed bliver klogere. Deres øgede mængde viden på deres interesseområde vil gøre dem gladere. Siden at lykke er et gode per se, så vil en ændring af home til deleet.dk, føre til et gode, og er derfor en god holdning per konsekvensetik.