Har faktisk kun fået et par hadebeskeder personligt, men der er naturligvis mange som mener at det er uetisk og som diskuterer på i kommentarsektioner på nettet osv. Det skal de naturligvis have lov til. Men hvis man sender mig direkte hadefulde personlige beskeder, så offentliggør jeg dem.

(via Facebook privatbesked)
lø. 23:34
jeg håber du sover godt om natten med din grænseoverskridende tilgang til dine ufrivillige respondenter. du får ikke en særlig lovende videnskabelig karriere med den etik, du lægger for dagen, så du bør bestemt anonymisere alle links mellem de indsamlede karakteristika og profilidentiteterne for at mennesker ikke kommer i fare. må jeg minde dig om, at det ikke er lovligt at være eks. homoseksuel i alle stater i verden. du risikerer i yderste konsekvens at bringe uskyldige menneskers liv i fare.

sø. 21:17
Hør her, nazisvin. Du kan godt regne med at blive anmeldt for videnskabelig uredelighed, hvis vi ved gennemgangen af datasættet kan konstatere, at du har fjernet dine egne profiloplysninger fra undersøgelsen. Det betyder nok også enden på din ‘forsker’karriere, når du tydeligvis ingen respekt har over for faget.

Denne er fra: https://www.facebook.com/ballademis Kar Mus, vist et falsk navn. Han lader til at være del af venstre-aktivisme segmentet.