Sammen med Helmuth Nyborg i gårdagens Information.

Partierne tror, det er strukturelle forhold som klassestørrelse og blandet elevsammensætning, der kan løfte det faglige niveau. Ingen forholder sig til, at ikkevestlig indvandring sænker Danmarks gennemsnitlige IQ og dermed trækker fagligheden ned, skriver Helmuth Nyborg og Emil Ole William Kirkegaard i dette debatindlæg

Interessant at avisen valgte at bringe den, men de har faktisk af og til bragt ret fornuftige artikler om videnskab som venstrefløjen ikke bryder sig om. De skriver selv:

Derfor bringer Information kronikken

Det er velunderbygget videnskabeligt, at der er en forskel i intelligenskvotient mellem befolkningsgrupper med forskellige etniske baggrunde. Men årsagen til IQ-forskellene er der uenighed om. Dette indlæg er udtryk for en af positionerne i denne debat, som Information mener, er af væsentlig almen interesse.

Information har tidligere bragt en længere artikel om forskning i IQ-forskelle, som kan læses her.

Også ret positivt overrasket over, at de har sat kilder med hyperlinks. I alt god oplevelse.

Omtale af kronikken findes: