New hair / nyt hår”

Anvendes når nogen har ændret frisure. Men de fleste gange man ændrer frisure, så består det i at fjerne noget af det gamle hår og ikke tilføje noget nyt hår, som udtrykket prima facie betyder. Redningen ligger i at udtrykket måske udtrykker sig om gennemsnitsalderen på ens hår, som er faldet hvis man har klippet noget gammelt hår af. Det gamle hår sidder længst fra hovedet er bliver oftest klippet af først. Således er håret gennemsnitligt blevet yngre.

Det tæller ikke”

Typisk brugt hvis man ikke føler at man skulle tabe i et eller andet. Men hvad er det helt præcis der ikke tæller? Hvis jeg bliver bedt om at vaske op og jeg får hjælp af en anden, så kunne min mor sige, at det ikke talte. Talte i hvilken sum? Det er som om, at min handling var en addition til et eller andet tal, som alligevel ikke talte.