Jeg har gang i rigtig mange projekter på en gang. Dette gør, at det er svært at blive færdig med nogen af dem, så de lever op til en fornuftig kvalitet. Uden at poste nogen af tingene, så vil jeg lige nævne hvilke ting jeg arbejder på, som I kommer til at se til snarligt.

Philosophy Tools

En tænker’s hjælper. Notationsprogram med indbygget FTP-server synkronisering, symbolindsætning og mere. Stadig i design fasen, dog er en alpha version kørende. Projektet er i samarbejde med Serdan på over serdan.eu

En analyse af nødvendig og tilstrækkelig med fokus på betingelser

Jeg er ikke tilfreds med resultatet, så det er sat på stand-by til at jeg kan finde på noget bedre. Jeg ønsker at lave et system hvori man kan forstå nødvendigheder og tilstrækeligheder. Mit system er p.t. begrænset til betingelser og indeholder en overflødighed som jeg forsøger at fjerne.

Diverse skoleopgaver

En matematik (A) aflevering til mandag.

Læsestof

Epistemologi: Evidentialism (2004) delvist færdig, The Analysis of Knowledge (SEP)

The Meme Machine (2000?), delvist færdig.

The Selfish Gene (1976?), delvist færdig.