Fakta viser, at samfund der er mere oplyste fungerer bedre. Oplysningssamfundet er mit/vores mål, derfor er oplysning vejen til dette mål. Det er ikke alle mennesker der kan oplyse andre, enten fordi at de selv er uoplyste eller måske fordi, at de er dårlige til at udtrykke sig klart. Jeg ser det som en intellektuel pligt, for enhver der kan oplyse, at oplyse.

Lad ikke en kreationist få lov til at udbrede uvidenheden i en debat, arbejd imod uvidenheden. Lad være med at, ikke turde tage kampen op med en maniac på et forum, for selvom du ikke overbeviser et ‘faith-head’, så vil andre læsere af debatten være i stand til, at se hvem der har fat i den lange ende.

Brug ikke personangreb, uanset hvor meget personen fortjener det, personangreb vil kun få dig selv til at fremstå dum, husk (måske) Einstein’s udødelige ord: “Weakness of attitude becomes weakness of character.”

Lad ikke tro-hovederne få deres vilje, mod dem med massiv, men retfærdig modstand i en enhver debat! Lad os ikke vende tilbage til den mørke middelalder, hvor overtro herskede. Lad os gøre Jorden fri for overtro og dermed religion.

OUT campaign Logo