Nej nej, jeg er ikke helt død.

På min købsliste står: (og det er snart SU tid!)

Richard Joyce (2001), The Myth of Morality

Richard Joyce (2007), The Evolution of Morality

J. L. Mackie (1977), Inventing Right and Wrong

Som alle er billige bøger. Forvent at se mere til moralsk scepticisme fra min side i fremtiden (bemærk ordspillet!). Jeg har også et par argumenter af min egen opfindelse (og jeg har afsløret et af dem allerede).

Også er der, som jeg skrev på Facebook, en artikel omhandlende definitioner indtil videre kaldet “Definitionsystems and their consequences”, men den skal først igennem peer-review og skrives færdig. Hav tålmodighed.

Også er der en kort kritik af Moral Relativism på vej. Jeg kan ikke lige p.t. huske forfatteren, men artikel blev uddelt 29. Oktober til “Etik” på Århus Universitet, hvor jeg p.t. er i praktik. Forfatteren er Gilbert Harman. Hvis der er nogen der ved hvor hans artikel er på nettet i printbar udgave, så skriv en kommentar, thi jeg gav min papirversion væk.

Ellers vil jeg anbefale dem, som ikke allerede har læst mit essay om omniscience og omnipotence at gøre det. Jeg er lettere stolt over det essay.