Jeg har set mig omkring på internettet og fundet en side med en masse citater om biblens flade Jord, kilden er ikke særlig troværdig da den er Muslimsk.
http://www.answering-christianity.com/earth_flat.htm

Jeg har hentet disse uddrag fra den danske bibel anno 1992.
http://www.bibelselskabet.dk/danbib/web/bibelen.htm

Esajas bog 11:12

“Han rejser et banner for folkene,
han samler Israels fordrevne
og bringer Judas spredte tilbage
fra de fire verdenshjørner.

Det er som bekendt ikke muligt med en rund Jord, kun med en flad.

Johannes Åbenbaring 7:1

Derefter så jeg fire engle stå ved de fire verdenshjørner og holde jordens fire vinde tilbage, for at ingen vind skulle blæse på jorden eller over havet eller mod noget træ.”

Bemærk at dette er i det nye testamente, man er altså ikke blevet klogere siden det gamle testamente og heller ikke selvom, at det er midt i en åbenbaring.

Jobs bog 38:13
hvor den kan gribe fat i jordens kanter,
så de ugudelige rystes af den?”

Det er igen tydeligt, at de mener at man kan falde af Jorden (forkert ide om tyngdekraften, og som bekendt så har en rund Jord ingen kanter, kun flade former har kaster (undtagen en cirkel). Der er nogle flere med Jordens fire kanter, men dette er vel rigeligt. Lad os kikke på et andet sted i NT:

Mattæus 4:8
Igen tog Djævelen ham med sig, denne gang til et meget højt bjerg, og viste ham alle verdens riger og deres herlighed”

Dette er umuligt med en rund Jord.

Også er der vers med Jordens stolper etc.

Hvad forsøger jeg at vise, tjah. En man er idiot, sagt lige ud, hvis man tror på Bibelens ordrethed, og selv disse vers kan ikke reddes hjem vha. fortolkning eller at se det på en metaforisk måde. Tilmed er det demonstreret, at Biblen er på højde med andet tekst fra den alder og altså ikke er kommet fra nogen gud, for en gud ville vide bedre.