Af Emil Kirkegaard

For nyligt kunne man læse i Jyllands-Posten1, at Ma(d)donna angiveligt drikker ‘velsignet’ vand for 10.000 dollars/mdr. Det bliver hævdet, at det er hendes ‘fitness hemmelighed’ og at vandets struktur bliver ændret af meditation m.m. Umiddelbart lyder det som om, at hendes Kabbalah nonsense har læst for meget homøopati, hvori det af og til hævdes at vand kan ‘huske’ hvilke ting der har været i det, før man opblandede medikamentet i så små mængder, at der ikke længere er et enkelt molekyle af det aktive stof tilbage i den færdige blanding.2

Ih jammer og pine! Hvorfor mange mennesker med penge så dumme? Hvordan ville verden ikke se ud, hvis popstjerner brugte deres penge på forskning i stedet for afblegning af huden, plastikkirurgi, vand, religiøse donationer m.m. Det er i sig selv en god grund til at blive kendt, udelukkende for at gøre det bedre end de tosser vi har nu.

1http://jp.dk/timeout/article1226199.ece

2Fra ‘Bedst af alle verdener’ web-version her: http://www.skeptica.dk/bibliotek/bav_bogen/bav_01.htm