Så har man pludselig meget bedre tid til at læse. Jeg fik læst imponerende 200 sider på en dag. Jeg læste resten da jeg stod op i dag. Bogen var en tilfældig roman med masser af elendig psykologi i. Den kan ikke anbefales medmindre at man keder sig. Bevares, jeg fik da nogle grin ud af den, men det var også det hele. Jeg burde have læst noget andet. Det gør jeg så i dag, for jeg har lånt noget Kierkegaard (eek!). Jeg forsøger at undgå at læse oversat skønlitteratur, og siden at bibliotekets udvalg er engelsk-sprogede bøger er meget begrænset, så bliver jeg nødt til at læse noget skrevet på dansk. En pige anbefalede mig engang at læse en Kierkegaard novelle/roman ved navn Forførerens Dagbog, så det vil jeg gøre.

2 Responses

  • Hvordan fik du så skrevet det her blogindlæg? 😀

  • Emil Kirkegaard

    Fra biblioteket! 😉

Comments are closed.