Livet som filosof og penge og klubber og gode formål


Ak ja, det kan ofte være svært at finde ligesindede, så måske skulle man melde sig ind i diverse klubber organisationer for filosoffer. Jeg stødte tilfældigvis på denne, Dansk Filosofisk Selskab. Men den forlanger den uhyre, for mig, sum af 350 kr./år! (Dog 175 for stud. og andre fattige.) Spørgsmålet er om det er det værd. Jeg vil nu umiddelbart tro, at de penge har jeg givet til Ateistisk Selskab er givet bedre ud, og det drejer sig kun om 100 kr./år. Der er også andre gode organisationer såsom dem der forsvarer internettet og dem som kæmper for mere viden om stoffer.

Derudover kommer de penge jeg har doneret til diverse kunstnere hvis værker jeg godt kan lide og som de frit har lagt op på nettet.


Ét svar til “Livet som filosof og penge og klubber og gode formål”

  1. Den væsentligste grund til at melde sig ind i Dansk Filosofisk Selskab er at holde gang i et seriøst filosofisk miljø i DK. Årsmødet plejer for mig at se at være en rigtig god begivenhed, både fagligt og måske især socialt. Man kan simpelthen lære filosofisk ligesindede at kende,, hvilket for mig i hvert fald har stor værdi. Desuden udgives Danish Yearbook.

    vh Søren E