Egentlig er jeg selv en arrogant person, men jeg mener, at jeg har noget at have det i. I modsætning til denne besked, som jeg lige modtog på Arto:

Jeg tror dog på at du er et godt menneske der bare har lidt svært ved at finde vej… Vi kan hjælpe dig med at finde vej du har intet at frygte… Besøg evt vores hjemmeside www.missionsforbundet.dk du kan også ringe til Søren på 98261341 han er altid frisk på at snakke med nye folk… Jeg håber du gider tage dig tid til at kigge forbi. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til mig… Smiley

Læg især mærke til, hvordan idioten antager at have ret, selvom personen naturligvis ikke har studeret filosofi, men blot er en fundamentalistisk kristen. Hvordan kan en sådan person få sig selv til at skrive noget lignende er næsten ubegribeligt, SELV i religiøs kontekst. Jeg er rasende.