3 Responses

 • Kristian Schmidt

  Jeg ville i princippet gerne støtte op om sådan et forslag herhjemme, men der er to forhold, som skal afklares:

  1) Pia K. gør det udelukkende for at sikre sin egen religions overlevelse og for at provokere muslimerne.

  2) Hvis de skulle fjernes, skulle samtlige kirker, “Før Søndagen”, annoncer i aviserne om gudstjenester osv. fjernes.

  Enten skal man sørge for lighed ved at bygge moskeer osv., eller også skal denne lighed opnås ved at fjerne al religion i offentligt rum.

 • Serdan

  Det er fuldstændig vanvittigt at forbyde specifikke bygninger på den måde. Min primære bekymring er den støjforurening som jo ofte er konsekvensen af tilstedeværelsen af minareter. Hvis man endelig skulle ændre loven, så skulle det være for at forbyde brugen, men ikke konstruktionen, af kirkeklokker.

  @Kristian: Jeg er helt med på at regeringen ikke bør reklamere for nogen religion, men hvis overtroiske grupper har lyst til at betale for annoncer i diverse medier, så skal de da have lov til det. Jeg vil også påpege at det i Danmark mere har handlet om hvorvidt muslimer bør få statsstøtte til at bygge moskéer. Så vidt jeg véd er der rimelig frie regler for hvordan ens bygninger må se ud, så længe man selv betaler for dem. At forbyde specifikke grupper i at give udtryk for deres holdninger, for eksempel gennem arkitektur, er for diktatorisk.

 • Emil Kirkegaard

  Jeg synes at de skal have lov til at bygge de bygninger de har lyst til. Og jeg synes i øvrigt også at man skal fjerne klokkeringninger fra de kristne kirker. Det er stadig støjforurening.

Comments are closed.