Efter at have modtaget den første besked, skrev jeg noget meget surt tilbage. Utrolig nok har personen nu ansøgt om mit venskab med beskeden:

Rolig nu kære broder der ingen grund til at kaste med sten… Vi er alle Guds børn så jeg ser ingen grund til fjendtlighed… Gud skal nok tilgive dine handlinger og udtalelser… Der er ikke noget galt med at fortolke verden på andre måder… Jeg vil dog mene at i er på vildspor i leder efter en anden mening med livet og vores tilblivelse… Jeg fatter ikke at i ikke ser at Guds vej er den sande vej til et godt liv… Du vil aldrig finde fred i din sjæl for du overgiver dig selv og din sjæl til Gud… Jeg ved det må være svært at høre efter andres synspunkter i sær fordi jeg ikke er meget ældre end dig… Men som sagt prøv at besøg vores hjemmeside http://www.missionsforbundet.dk… Jeg er sikker på du nok skal se lyset inden længe… Fred være med dig… 🙂

…Idiotic beyond belief

Jeg har naturligvis blokeret for personen, så I, mine kære læsere, ikke behøver at læse mere surt opstød end nødvendigt.