Læs artiklen.

Lidt ironisk at DR.dk bringer denne nyhed da der ofte er fejl i deres artikler. Det drejer sig om både stave-/tastefejl som man skulle tro, at journalister ville opdage. Nogle af dem er så åbenlyse at de umuligt kan have læst deres egen artikel igennem før at de offentliggjorde den. Jeg taler om fejl hvor fx halvdelen af en given artikel er med fed skrift uden årsag.

Jeg læste engang et blog-indlæg som kritiserede de dansker aviser for fejl og mangler, men jeg har ledt forgæves flere gange for at finde dette indlæg. Et hovedkritik-punkt var/er, at aviserne mangler kilder/links til de ting de snakker om. En meget normalt eksempel er når de omtaler noget forskning uden at linke til rapporten eller artiklen som det drejer sig om. At linke til universitetshjemmeside formår de typisk ikke engang. Det er journalistik på et så lavt niveau, at den ikke var gået til en skriftlig eksamen i gymnasiet. For dårligt.

Update

26.05.

http://www.dr.dk/nyheder/kultur/2011/05/25/141727.htm

En artikel spækket med fejl. Jeg kan ikke se hvordan man kan læse denne igennem uden at opdage nogle af fejlene, da de er så åbenlyse.