http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-46942644:fastholder-folkekirkens-s%C3%A6rstatus.html?rss

“Der er ingen grund til at anfægte folkekirkens særstatus i grundloven, bare fordi medlemstallet nu er dykket lige under 80 procent af befolkningen.

Det siger kirkeminister Manu Sareen (R) til, at religionssociologer spørger, hvornår en stadigt faldende medlemsandel i folkekirken når et punkt, hvor det er udemokratisk at give den evangelisk-lutherske kirke fortrin frem for andre religioner.

“Det spørgsmål er ikke relevant. Det er ikke et problem, at andelen nu er lidt under 80 procent. Det er stadigvæk en kæmpesucces, at over 4,4 millioner danskere er medlem af folkekirken,” siger kirkeministeren.”

Kæmpesyksé?! Fyr idioten.

“”Den evangelisk-lutherske kirke er en del af Danmark kulturarv. Det er engagementet i folkekirken, som er afgørende, og en grundlovsændring ligger ikke lige om hjørnet – det er jo ganske omfattende,” siger Manu Sareen.”

Flot. Prøv lige at få disse to teng tel at hænge sammen:

“Det er engagementet i folkekirken, som er afgørende”

“Det spørgsmål er ikke relevant. Det er ikke et problem, at andelen nu er lidt under 80 procent.”

wtf is this shit.jpg