Politifolk ov IQ


Læs. http://blogs.discovermagazine.com/gnxp/2012/01/too-smart-to-be-a-good-cop/

Jaj har lige sændt føljende email tel Rigspolitiet som står for at uddanne politifolk i Danmark.

“Haj,

Lige et spørgsmål jaj ekke umiddelbart kunne fende et svar på på jeres side (http://www.blivpolitibetjent.dk/site/forsiden/). If. dette lenk har man en særlig praksis mæd at ækskludere di bædste elever:
http://blogs.discovermagazine.com/gnxp/2012/01/too-smart-to-be-a-good-cop/

Har man en lignende praksis i Danmark?

Ved i vad snittet for danske politifolk er på en IQ skala? Jeres tæsts (http://www.blivpolitibetjent.dk/site/test_dig_selv/) korrelerer mæd garanti mæd IQ. Ves ekke, vad er så snittet for politielever på tæsten? Så kan jaj evt. sæl bruge jeres tæst på nogle andre ov sammenligne resultaterne.”

 

ETA.

Deres svar:

Kære Emil William Kirkegaard.

Når Rigspolitiet ansætter, vælger vi de bedste af de bedste ansøgere.

Jeg har ikke været inde på det vedhæftede link.

Rigspolitiet anvender ikke IQ-test ved ansættelsesproceduren.

 

Mit svar:

Ok, så jeg lader mig forstå, at I ikke skærer de bedste fra som man bl.a. ser det i USA.

 

Det er en mærkelig opførsel at nægte at kikke på et relevant link. Denne praksis skulle I måske lave om. Der er jo en grund til at jeg spørger, hvilket er en tvivlsom praksis man har i USA som dokumenteret i kilden (i.e. mit link).

 

Nej, det ved jeg godt, og har heller ikke sagt at I gør. Men I bruger en anden test som korrelerer godt (gætter jeg på efter at have set på den) med IQ-tests, så det ville være interessant at vide om I havde regnet tallet om. Ud fra hvad du siger, så gætter jeg på at I ikke har. Grunden til at jeg spurgte var at jeg var interesseret i data om gennemsnits IQ af politi-styrken. En sådan information har en vis samfundsrelevans.