Nyheder+kommentarer 04-04-2012


http://www.180grader.dk/Politik/zenia-stampe-dannebrog-skal-miste-sin-eneret-til-at-vaje-i-toppen-af-de-danske-flagstaenger

http://www.180grader.dk/Video/ole-birk-olesen-vs-rasmus-jarlov-flagreglerne

Folk på 180grader er åbenbart ekke så liberale som di sæl påstår. Di vel ekke engang give folk lov tel at hænge et støkke stof op i deres ajen have.

http://www.180grader.dk/Politik/peter-kurrild-klitgaard-kvote-fup

“Da Sareen blev konfronteret med nogle af disse punkter af DRs Detektor, forsøgte han dels at undvige og dels at tale sort – f.eks. ved at skelne mellem »undersøgelser« og »erfaringer«, og at hævde at noget godt kan være forkert, når det undersøges videnskabeligt, men alligevel kan være sandt, når det baseres i »erfaringer«. Når der lige pludselig ikke er belæg for det, som Sareen kort forinden havde hævdet, at der ingen tvivl var om sandhedsværdien af, faldt han tilbage til essensen: »Alle undersøgelserne har i hvert fald det til fælles, at de har nogle meget lange navne … Nogle viser det ene, andre viser det andet. Der er jo sådan, når man er politiker, så får man lagt tingene foran sig, og så må man jo vælge, bruge sin fornuft og tænke: Hvad er det, der passer til min ideologi?«Kort sagt: Spørgsmålet om kønskvoter har i virkeligheden – for regeringen – ikke noget med konsekvenserne at gøre. Det er ren og skær ideologi, og fakta betyder kun noget, hvis de kan præsenteres til egen fordel. Når man tænker over dét – over hvor massivt et indgreb det er, at ville forhindre virksomhedsejerne at vælge deres egne ledelser, og hvor helt uundværlige de private virksomheder er for landets velstand – er det ret skræmmende, hvad kvotetilhængerne har gang i.“

Amen

http://www.180grader.dk/Politik/jacob-mchangama-lighedsideologien-slr-til-igen

http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/sexperterne/article1701257.ece

Overraskende højt tal, mæn nu er de osse fra en online-avstæmneng på EB.dk.

http://www.b.dk/nationalt/danskerne-er-verdens-lykkeligste-folk-igen

Becus lots of drugs! Især alkohol. 🙂

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/04/04/04103849.htm

Mend maj om ekke at tage tel nordjylland!

http://www.information.dk/297707

>filosofi

>brugbart

vælg en

http://blogs.jp.dk/slipfrihedenloes/2012/04/04/tysk-piratparti-pa-12/

http://www.180grader.dk/Udland/henrik-gade-jensen-tysk-piratparti-p-12

 

Piratpartiet behøver ikke være helt uden ræson. Der er også økonomiske teorier, der argumenterer for, at der ikke bør være lovgivningsbeskyttelse af immaterielle rettigheder, og at der ikke kan knyttes ejendomsret til åndsprodukter (teorier, melodier, opskrifter, copyright osv.). Det er svært at se, hvor hen det måtte føre, og man kan især være bekymret for den medicinske forsknings fremtid, hvor patenter er legale måder at beskytte sine produkter på, som giver finansiel mulighed for yderligere forskning til langvarig gavn for hele menneskeheden. Piratpartiet hævder frejdigt, at patenter i dag er ”innovationshæmmende”.

 

Nu er de jo primært (ves ekke kun) softwarepatænter som PPerne vel fjerne. Disse er ret nye. Måske er de en idé at reformere på medisin-området. Jaj ved de ekke. De er majet dyrt at udvekle et nyt medisinsk middel, ofte flere hundrede millioner.