Nyheder 18-05-2012


http://politiken.dk/indland/ECE1622512/politi-anholder-saelgere-og-koebere-af-heroin/

Dette skal nok jælpe….

http://politiken.dk/politik/ECE1622203/s-ordfoerer-fingrene-vaek-fra-blasfemiparagraffen/

Skægt nok, så kan sosjalisterne godt li blasfemiparagraffen??? Giver nada meneng ves man ser på deres ideologi.

 

Gogo Ateistisk Selskab!

http://www.religion.dk/artikel/461663:Synspunkt–Ateister–Afskaf-udemokratisk-blasfemiparagraf

http://ing.dk/artikel/129166-wikipedias-grundlaegger-skal-lave-gratis-forskningsportal

Hurra!

http://ing.dk/artikel/129146-ingenioeren-soeger-bloggere-inden-for-biotek

Fremtiden endenfor aviser+sjurnalistik? ‘Ansætte’ eksperter tel at skrive blogs? De virker som en god idé. Man kunne jo fint give dæm del i reklame-endtægterne.

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2012/05/12/0512115414.htm

Newsflash: En dansk minister ved ekke vad han taler om mht. stoflovgivnengen.

 

Mæn:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1757755.ece

http://politiken.dk/udland/ECE1623916/politiet-i-mexico-finder-49-lig-i-saekke/

Tænk ves man hade en løsneng på dette problem, nååå jo: legalisér stofferne!

http://politiken.dk/udland/ECE1623920/angela-merkels-parti-faar-store-kloe-ved-delstatsvalg/

Wow? En dansk avis nævner at Piratenpartei kom end i en tysk delstat? For vildt?

www.dr.dk/Nyheder/Udland/2012/05/12/205320.htm

I de mendste må man da give hende, at hun prøvede på en ordentlig måde, modsat di danske feminister.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-50349619:filmselskaber-t%C3%B8r-ikke-satse-p%C3%A5-talenter.html

Sååå, dæn danske filmbrangsje tænker at di vel forøge deres udgifter.. fordi? Di må jo lave deres konkurrangse modæl om ves dæn ekke længere er tidssvarende. Desuden tror jaj ekke på, at man ekke kunne have lavet dovmefilm. Disse film er jo nætop ret billige at lave.

http://www.b.dk/politiko/reformer-baserer-sig-paa-fejlskoen

“Men prognoserne, som reformerne hviler på, viser sig nu at være misvisende, skriver Jyllands-Posten. For siden 2004 har Danmarks Statistik opjusteret forventningen til antallet af personer på arbejdsmarkedet med 300.000 personer, når kalenderen viser 2050. Det skyldes, at der vil komme flere indvandrere til landet.” (min markereng)

 

“Også den 2020-plan, som regeringen netop har præsenteret, hviler på fejlagtige skøn. Den forudser, at der i 2020 vil være færre personer i den erhvervsaktive alder end nu. Det stemmer dog ikke overens med de nyeste tal. De viser nemlig, at der vil være cirka 20.000 flere danskere i den arbejdsduelige alder i 2020 sammenlignet med i dag – og det er gode nyheder for de offentlige finanser, der dermed kan se frem til en forbedring på 500 millioner kroner.” (min markereng)

 

‘danskere’? Di mener væl endvandre? Vi ved jo godt vordan de står tel mæd endvandre i Danmark. Man kan ekke bare emportere lav-IQ arbajdskraft tel at komme ud a sin vælfærdsmodæl som ekke længere virker.

http://www.180grader.dk/Politik/overfldige-maend-og-spejlblanke-kvinder

De er svært ekke at være nogenlånde enig. Sælom filmen på Manfo går ledt for langt (kvender kunne naturligvis begønde at gøre disse teng som mænd p.t. gør for dæm), så er de gænerelt korrekt.

 

“”Vi behøver ikke have en mand til at forsørge os længere. Vi kan klare os selv. Og når man kan klare sig selv, så behøver man ikke at blive sammen med den samme mand gennem hele livet. Man kan have mange mænd, få børn med flere forskellige mænd eller helt leve uden mænd,” siger Pernille Aalund til Lokalavisen.dk.”

 

De lyder jo plavsibelt. Lige endtel at man kikker på tallene som Manfo refererer tel. Di viser jo vordan kvender i gns. er en ånderskudsforretneng for landet (lever længere tid, arbajder mendre, bruger mere vælfærd).

 

“Udover omfordelingen mellem forskellige alderstrin foretager velfærds-

samfundet omfordeling fra mænd til kvinder. Således kan en nyfødt pige

forvente at modtage 2,4 mio. kr. fra det offentlige, mens en nyfødt dreng

skal bidrage med 0,8 mio. kr. Dette skyldes, at kvinder har lavere

erhvervsfrekvens end mænd, får lavere løn, i højere grad end mænd

benytter barselsorlov, og lever længere end mændene.“ (s. 371 i Fremtidens velfærd kommer ikke af sig selv)

http://www.180grader.dk/Politik/pittelkow-danske-journalister-ligger-massivt-til-venstre

Pretty interesting data. De ser ud tel at dær er brug for nye medier tel at balangsere tengene ledt bædre. 180grader.dk er væl et fint eksæmpel på et sådant medie.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/05/14/0514132243.htm

De lyder jo skidt. Jaj kunne dov godt tænke maj at se nærmere på sælve dommen. Aviserne er kændte for at være upådelige på dette område. Dær er naturligvis hæller ekke andet anden kilde end “ritzau”.

Man har tidligere set, at de er mere æller mendre umuligt for virksomheder at bevise at di har fyret en person på grånd a ekke ulovlige grånde.

http://www.180grader.dk/Erhverv-og-finans/han-fyrede-en-gravid-karriere

Dæn tidligere sag. ^

“Det kræver ikke studentereksamen at regne ud, hvad den lov betyder for små- og mellemstore virksomheders rekrutteringspolitik.“

“Det har jeg selv været med til, bare for at man ikke skal tro det er noget der kun tales om i diskussioner. MBA fra Harvard, højt kvalificeret. Man kunne udregne hendes alder fra CV’et, midt i 30erne. Forklarede at hun lige var blevet gift. Nul job hos LordNacho.”

Man kan ekke beskylde virksomheder for at være irrasjonælle når di fravæljer kvender som vel have børn. De er jo bare dårlig økonomi at ansætte en person som ekke arbajder. Så kan man diskutere vad dær er bædst for samfåndet.

 

Læg osse mærke tel vordan venklengen er på historien. en KVENDE bad om LIGELØN. Dette giver idéen tel læseren om, at de har någet mæd hendes køn at gøre. Mæn ves man læser artiklen, så ser de jo mere ud tel at folk som var fraværende fra deres arbajde ganske sempelt ekke kom tel lønforhandleng. Doesn’t seem too strange to me. Bemærk osse at andre hæller ekke fik lønstigneng. Dær står ekke någet om at hun nætop ekke blev endkaldt tel lønforhandleng fordi at hun er kvende.

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2012/05/14/133228.htm

Nok en tæmmelig tvivlsom lov. Sælom de er korrekt at fodgængere som skriver sms’er samtidig er mendre opmærksomme, er dette virkelig nok grånd tel at lave sådan en lov? De går jo primært udover dæm sæl, især i USA vor man sæl betaler for sit sygeforløb.

http://politiken.dk/kultur/ECE1624319/politikendk-indfoerer-digitalt-abonnement/

Hahahaha. Politiken vel gøre saj sæl endnu værre. Alt sammen begråndet mæd… fairhed! 😀 Di forstår ekke vordan enternættet virker. Bye bye paywalls.

“»Journalistik koster, uanset om det er på print eller i den digitale verden, og vi synes, det er fair, at man betaler for en vare, som man bruger meget. Vi har i mere end 125 år taget betaling for den trykte avis. Nu siger vi det samme på politiken.dk: Hvis du bruger os meget, koster det. Hvis du derimod har et forbrug, som ligger under grænsen for betaling, kan du frit benytte politiken.dk«, siger chefredaktør Bo Lidegaard. “

Di synes at de er fair. Jo jo, de kan di jo gøre alt vad di vel. Spørgsmålet er: Er de økonomisk rentabelt? Well? Deres ajen avstæmneng tyder på et “naj”. Ud a ~4200 stæmmer på deres ajen side, så svarer ~67% a di ekke vel betale. 23% svarer at di vel, 10% ved ekke.

http://ing.dk/artikel/129165-tysk-universitet-dropper-nu-ogsaa-de-dyre-tidsskrifter

Hurra! Progress! Open access ftw!

http://politiken.dk/udland/ECE1627864/svenske-moskeer-giver-kvinder-ulovlige-raad/

Sekke godt de går mæd multikulti i Sverige…

http://politiken.dk/politik/ECE1629099/v-meget-meget-dum-filmsag/

http://politiken.dk/politik/ECE1628930/s-det-danske-filminstitut-har-opfoert-sig-ubegribeligt-og-uacceptabelt/

Vad skulle di ællers skrive? Någet andet end sandheden?

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2012/05/18/085207.htm

“- Den er ikke mindst fordomsfuld over for folk i provinsen, og det beklager vi meget. Men der er ingen tvivl om, at afslaget er givet på et fagligt meget velfunderet grundlag, siger han til DR Nyheder.”

Eh? Fordomsfuld? De er kun ves de ekke er begråndet. Mæn de er da vælkændt at folk i provensen er mere nasjonale ov mendre glade for fremmede. Tallene fra folketengsvalgene er jo tydelige: I Århus Øst (vor jaj bor) fik DF 6.0%, Århus Nord 7.4%, Københavns Storkreds 8.4%, Struer 12.4%, Thisted 13.6%, Ringkøbing 13.3%, Åbenraa 15.6%, etc.

http://www.dst.dk/valg/Valg1204271/valgopg/valgopgOpst82.htm <- data

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-50483390:kvinde-anmeldte-trekant-til-politiet.html

De var godt at vi fik politiet ud! Spild a penge ffs.

http://jp.dk/indland/article2780647.ece?page=1

Mja. Jaj mendes at læse at dansk tales ca. 20% hurtigere end svænsk. Dette gør de sværere at forstå, mæn når man bliver forstået, så kan man jo således kommunikere 20% hurtigere. Ves man laver en cost benefit analyse, så skal man lige fende ud a vor mange flere kommunikasjonsproblemer man får a at tale 20% hurtigere. Altså, enformation kommunikeret = udtalehastighed * pålidelighed. Ves vi siger at kommunikeret enformation lige nu er = 1, ov udtalehastigheden er 1 ov pålideligheden 1 (relative faktorer), ov vi ændrer udtalehastigheden tel 1.2, vor majet skal pålideligheden så falde før at de ekke kan betale saj? 16.7%. Dette er jo et empirisk spørgsmål om dette faktisk er telfældet.

 

Mæn de er regtigt nok, at de bliver sværere for ekke-danskere at forstå. Om de er prisen værd, skal jaj ekke lige kunne sige.

http://videnskab.dk/kultur-samfund/danskerne-taler-hurtigere-end-svenskerne

“Ph.d.-studerende Anja Schüppert fra Instituttet for Skandinavisk Sprog og Kultur ved Rijksuniversiteit Groningen i Holland har sammen med to kolleger undersøgt talehastigheden hos både danskere og svenskere og fundet ud af, at danskerne taler mellem 25 og 40 procent hurtigere end svenskerne.”

Som de kan ses, så huskede jaj forkert. Mæn metoden ovenfor holder stadig. Man skal bare ældre tallene.

 

Iøvrigt er jaj naturligvis glad for at nogle vel have reform på retskrivnengen! 😀 sprogreform.nu ?? <– bliver nok nød tel at købe de domæne ov lave en gænerel side som handler om sprogreform, fokus på dansk. Evt. sprogreform.dk?

http://jp.dk/indland/faktameter/konservative/rasmusjarlov/article2780484.ece

De er telsyneladende blevet ledt en dille at rette politikere når di lyver ov tager fajl. Aviserne føljer mæd. Dette er jaj naturligvis glad for. Aviserne gør deres 4. statsmagt plegt for en gangs skyld.