http://www.b.dk/viden/kvinder-og-boern-bliver-sorteper-ved-skibbrud

“Elinder og hans kollegaer har studeret 18 skibskatastrofer fra 1852 og op til i dag med i alt 15.000 passagerer indblandet. Heriblandt det historiske skibbrud med Titanic, hvor tre gange flere kvinder end mænd overlevede, hvilket ellers altid er blevet tilskrevet det faktum, at kaptajnen beordrede kvinder og børn i redningsbådene først.

Men det er mere undtagelsen end reglen for den nye undersøgelse viser, at overordnet set har mænd historisk set haft dobbelt så stor en chance for at overleve end kvinder og blandt skibsbesætningerne har 18,7 procent flere overlevet i forhold til passagererne uanset hvor hurtigt skibet sank.

– Man kan bestemt ikke tage for givet, at besætningen eller kaptajnen evakuerer passagererne inden de redder sig selv, siger en anden af undersøgelsens forfattere, Oscar Erixson.”

Entrasant. Måske er de dov en go idé at redde besætnengen først, da disse er nødvændie for en forsat rednengsoperasjon.

http://www.180grader.dk/Politik/min-klogeste-beslutning-ikke-at-g-p-universitet

Nole okay poenter.

http://politiken.dk/tjek/ECE1704783/amerikaner-har-printet-sin-egen-automatriffel/

Som forudsagt. De blir spændende at se vad dær sker.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/08/01/092814.htm

Får plettet straffeattest for sex med for ung kæreste

Derp. 14 ov 19 år. Rimelig normalt. Gad vide vor mange penge de har koster samfåndet, at køre dænne sa?

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/08/01/122528.htm?rss=true

Byretsdommere bærer kapper fra i dag

“Den nye regering har ikke valgt at bremse loven om kapper til byretsdommere, selvom de faktisk er imod.

– Jeg er meget enig med dommerne i, at det er en rigtig dårlig idé at indføre kapper i byretterne. Men nu er pengene jo brugt på at fremstille kapperne, så nu må vi se erfaringerne an, og så må vi evaluere ordningen, siger hun.

De nye kapper i byretten er mørkeblå, mens de i landsretten er sorte og i Højesteret vinrøde.”

Så må man jo håbe, at di har lavet et ordentlit forsø. Således at man nole stæder bærer kapper, ov andre stæder ekke. Dette gør de næmmere at se effækten.

http://www.information.dk/307134

Ludere, myter og politik

“Hele sagen stiller også Informations leder 24. juli i relief. Anna Von Sperling argumenterer her for, at der bør være mere fokus på ideologiske og principielle spørgsmål i forbindelse med køb og salg af seksuelle tjenester og mindre på, om sexarbejderne nu har det godt eller skidt. Men det er mildt sagt ikke mere politik, vi står og mangler i den debat. Politiske ønsker om, hvordan virkeligheden skal være, har for længst undermineret danskernes — herunder politikernes — viden om, hvad der faktuelt foregår.”

What the actual fuck. Jaj kunne ek fende på någet mere tåbelit et sie!

http://www.information.dk/307119

Der er så meget journalister ikke ved

“Den letteste måde at bedømme folk på er naturligvis et karaktergennemsnit. Men det er i sig selv ikke en garanti for andet end en normal (eller stor) begavelse kombineret med flid. Det er ingen garanti for, at de kommende psykologer eller journalister er – eller bliver – menneskeligt eller socialt kompetente.”

“Journalistuddannelsen leder stadig efter en balance. Et tårnhøjt eksamensgennemsnit i 18-års alderen er ingen garanti for, at der kommer dygtige journalister eller psykologer ud af det. Og det er ingen garanti for den erhvervelse af menneskelig erfaring eller modenhed, som er en forudsætning for udøvelsen af begge fag.”

Man får altså ekke noen garanti uanset vad man gør. Mæn i stædet for at brue karaktergns., så kunne man jo prøve at brue IQ-tæsts. Flid korrelerer negativt mæd IQ, så ves vi selekterer for flid, så selekterer vi IQ fra. Lyder som en majet dårlig idé.

http://www.180grader.dk/Politik/choktal-kun-n-asylansger-ud-af-500-kan-arbejde

“- De sidste 20 år har vi haft 10.000 asylansøgere igennem  vores center. Og jeg må sige, at det nok kun er 20 af de 10.000, der var i stand til at arbejde. Højst 30.  Og det passer også med tallene for landet generelt i Udlændingestyrelsen. Max 1 pct. kan forventes at komme i arbejde, siger Thorkild Poulsen, mangeårig leder af asylcenter Brovst i Jammerbugt kommune.”

Er de snart på tide at stoppe mæd at køre samfåndet i sænk ved at jælpe alle disse mænnesker? Man kunne sagtens argumæntere for de utilitaristisk, mæn jaj er ekke så usælvisk. Gad vide vor mange som egentli er de når de kommer tel støkket.

http://www.180grader.dk/Politik/rygere-skal-opsges-derhjemme-danmark-www-bt-dk

http://www.180grader.dk/Politik/skil-dig-af-med-dine-tomme-ammunitationshylstre

Anti-evidænsbaseret politik.

http://www.180grader.dk/Erhverv-og-finans/prinsessernes-glade-valg-af-uddannelse

Dette kommer aldri tel at gå godt. Jaj er naturlivis skyldi, da jaj lie er kommet end på et kvendestudje på humanioraområdet (lingvistik) ov før de læste jaj filosofi.

http://politiken.dk/indland/ECE1709622/enhedslisten-vil-afskaffe-bonus-for-tidlig-studiestart/

“»De uretfærdige gangeregler skal afskaffes. Reglerne favoriserer de unge, der har overskud og kommer fra boglige hjem. Det medfører en ekstrem social slagside«, siger Rosa Lund, der er uddannelsesordfører for Enhedslisten.

Hvis flere optages gennem kvote 2, bliver der færre pladser i kvote 1. Gør det ikke karakterkravene endnu højere?

»Det er rigtigt. Det er et problem. Men derfor skal forslaget også ses i sammenhæng med kravet om at droppe gangereglerne. Der skal drastiske tiltag for at bryde den sociale arv«.”

EL forstår stadi ekke at entælligæns er arvelit.

http://politiken.dk/videnskab/ECE1710297/etisk-raads-formand-forsvarer-omskaering-af-drenge/

http://ing.dk/artikel/130979-touchskaerm-flytter-tasterne-hen-til-dine-fumlefingre

Pretty cool

http://www.180grader.dk/Politik/tilstrmningen-vokser-igen-det-samme-gr-strmmen-af-tomme-beroligelser

“Daværende justitsminister Erik Ninn-Hansen advarede i april 1983 om at lempe udlændingeloven. Han frygtede, at ”hundredetusinde” ville benytte sig af muligheden for at komme til Danmark.

 

Daværende folketingskoryfæer som Preben Wilhjelm fra Venstresocialisterne og Bernhard Baunsgaard fra Det Radikale Venstre reagerede vredt og afviste blankt, at der kunne blive tale om sådanne tal. Bl.a. henviste de til, at daværende formand for Dansk Flygtningehjælp Hans Gammeltoft-Hansen havde vurderet, at der ”i de kommende år” ville være ca. 500 flere (sic!), der opnåede tilladelse til familiesammenføring.

 

Der kom 400.000

På 29 års afstand og med næsten 400.000 indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande (ca. 50.000 var der, da den liberale udlændingelov blev vedtaget i juni 1983) behøver man ikke spørge, hvem der fik ret.

 

Den 28. marts i år, i DR2-udsendelsen Kampen om indvandringen, havde nu forhenværende ombudsmand Hans Gammeltoft-Hansen så den flabethed at udtale, at loven af 1983 ikke gjorde nogen videre forskel. Også med den gamle udlændingelov – der ikke opererede med retskrav overhovedet – ville Danmark have været ”nødt” til at slå dørene op i 1980´erne og 1990´erne.”

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2012/08/07/102632.htm

Mette Frederiksen vil af med meningsløs aktivering

Hurra!?

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/08/07/094919.htm?rss=true

Flere pæne danskere får skrumpelever

Forhåbenlit så kommer bioprentede levere før at min står a.

http://www.180grader.dk/Politik/sverige-feminister-chikanerer-maend-i-kollektivtrafiken

dafuq?

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2012/08/08/08150446.htm?rss=true

Mænd får deres helt egen bogklub

“Mænd skal læse flere bøger. I hvert fald hvis det står til forlaget Gyldendal, der i dag åbner en ny bogklub til mænd. Gyldendal har i forvejen 14 bogklubber, og 80 procent af medlemmerne er kvinder.”

Kunne dette skyldes at kvender mere drømmer om andre liv end dæm di lever?

De fysiske bøger skal nok klare sig
Selvom e-bøgerne er en konkurrent til den gammeldags fysiske bog, frygter Gyldendals Bogklubber ikke, at der er dødt løb for endnu en bogklub i rækken.

– Vi ved, at mænd godt kan lide at gå i dybden med ting. Derfor tror jeg også, at de ser en særlig styrke i de fysiske bøger, som netop repræsenterer fordybelsen, siger Tine Weppler.  “

Fysiske bøer repræsenterer forbydelsen? What am i reading?

http://www.information.dk/307613

Race er stadig et problem i Sydafrika

Vad er så problémet? Jo, de sædvanlie.. Raserne er jo ekke ens, så ves man kikker på bestæmte grupper (rie, fattie, etc.), så er dær ekke et representativt antal overalt. Well, fucking surprise?

http://politiken.dk/debat/ECE1713505/kvinfos-mandesyn-er-forkvaklet/

Jup.