http://politiken.dk/debat/ECE1716822/indse-det-kvinder-jeres-droemmemaend-findes-ikke/

nok dæn sjoveste artikel jaj har læst i lang tid i en dansk avis! 😀

http://politiken.dk/debat/ECE1689147/det-forarger-mig-at-kvinder-foretraekker-en-neandertaler/

Mere a samme forfatter (som iøvrit osse er forfatter).

Prøv osse:

http://politiken.dk/debat/profiler/ammitzboell/ECE1612776/jeg-vil-ikke-kvoteres-fordi-jeg-er-homoseksuel/

http://politiken.dk/debat/ECE1624163/ligestillingsfascismen-har-ramt-os/

http://politiken.dk/debat/ECE1409398/hva-med-os-tabermaend/

http://politiken.dk/debat/ECE1642760/moderne-mand-du-er-en-vatnisse/

http://politiken.dk/debat/ECE1692078/jeg-foragter-kvindesynet-i-sex-and-the-city/

Studerende frygter studiet

”Når den første rus fra rusturen har lagt sig, og forelæsningerne og kravene går i gang, begynder hver tiende nye studerende at tvivle på, om de nu har valgt den rette uddannelse.”

Fucking usammenhæng mællem titlen ov æmnet.

Breivik-detaljer holdes hemmelig i 60 år

Man kan gæmme vad som hælst væk mæd påstande om nasjonal sekkerhed. -.-

60 år? I overkanten?

København: Videoovervågning er for dyrt og virker ikke

Ja, de virker jo ekke særli godt. Ov sæl ves de gjorde, så ville de måske stadi være en dårli idé.

Nordmænd dyrker sex i Ikea

Gode nyheder fra Norge!

“Folk går ind i de lejligheder, vi har bygget. Der kan folk gå ind, og vi har oplevet, at folk har vist lidt for megen kærlighed til hinanden,” siger han til tv2.no.

 

Må bruge Ikea fra vugge til grav
Og det er sket mere end én gang at folk har dyrket sex i varehuset i Bergen, fortæller Odd Rune Bjørge, som tilføjer, at mange af kunderne er par, der skal flytte sammen – og er meget forelskede.

“Vi ønsker, at folk bruger Ikea fra vugge til grav, men vi behøver ikke at være involveret i undfangelsen.”

Kunder, der dyrker sex i en seng i Ikea, bliver ikke tvunget til at købe sengen efterfølgende, fortæller varehuschefen.

“Vi beder dem om at klæde sig på og anmoder dem om, at sådan noget skal ske uden for Ikea,” siger han.

Mænd over 40 tager en lur
Odd Rune Bjørge kan også oplyse, at en del personer bruger sengene til at hvile sig i – de falder i søvn under indkøbsturen.

“Folk har en tendens til at falde i søvn i vores senge, men det tager jeg som et godt tegn,” siger han og fortæller, at de ansatte ikke vækker de sovende kunder.

“Nej, vi ser det som god reklame.”

Det er normalt mænd over 40, der tager en lur i Ikea-sengene.

“Det kunne tyde på, at de bliver trætte af at være ude at handle med konen – lægger sig ned på vores senge, og falder i søvn,” siger varehuschefen.

http://lokalavisen.dk/sex-chok-paa-togstation-mand-i-korset-stak-cola-flaske-op-i-numsen-/20110805/artikler/110809641/1265

Togpassagerer i den tidligere myldretid blev fredag morgen vidner til en korset-klædt mands besynderlige lyster.

Ved Birkerød Station så en 33-årig kvinde en mand, der stod på lur bag et el-skab og ventede på toget. Da toget kom, sprang han frem og stak en colaflaske op i numsen, oplyser Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk.

Episoden, der skete før klokken 6.45, blev anmeldt til politiet, og kort efter var en patrulje ude at lede efter manden. Men uden held.

Korset-manden beskrives som cirka 170 cm, mørkhåret, muligt udlænding. Han var iført sort korset, men havde tidligere været iført sorte bukser, sort jakke/skjorte.

­

Wtf

Kriminelle litauere griner af naive danskere

På mandag tager retten i Holstebro hul på en ny stor straffesag mod en litauisk tyvebande. Det drejer sig denne gang om syv mænd og en kvinde, som kollektivt er tiltalt for i alt 19 indbrud rundt omkring i Midtjylland.

 

Så vidt Den Korte Avis erfarer, er flere nye tilsvarende forhold med litauiske tyvebander på vej mod retten hos Midt- og Vestjyllands Politi, hvor den slags sager er ved være ren rutine.

 

I øjeblikket sidder omkring 50 litauere rundt omkring i de jyske arresthuse og venter på at få en dom

Udenlandske fanger kostede sidste år 726.000 kroner om dagen

I danske fængsler og arresthuse får de indsatte 350 kroner om ugen, hvis de arbejder, plus kost, lægehjælp, tandlægebehandling, fri adgang til fængslets eller arresthusets træningsfaciliteter med videre.

 

Ifølge Kriminalforsorgen kostede det i 2011 hver dag 1.370 kroner at have en fange siddende i et dansk fængsel eller arresthus. Da der sidste år sad 530 udlændinge uden tilknytning til Danmark i danske arresthuse og fængsler, svarer det til en udgift 726.000 kroner om dagen.

 

Eller små 385 millioner kroner om året.

 

Østeuropæere inklusive litauere fylder godt op

Det er især østeuropæere inklusive litauere, der fylder op i de danske fængsler og arresthuse. På kun fire år er andelen fordoblet, således at hver tiende fange nu er østeuropæer.

 

Under en stikprøve, Kriminalforsorgen foretog i maj i år, viste det sig, at ud af den samlede danske kapacitet på 4.134 pladser i fængsler og arresthuse, var de 417 pladser optaget af østeuropæiske kriminelle mod 200 i 2008.

 

Især i Sønderborg Arrest var den helt gal. Her stammede 16 ud af 20 indsatte fra Litauen.

 

Umuligt at sende dem til afsoning i hjemlandet.

Ifølge en EU-aftale fra 2008 skulle det i dag være muligt at sende blandt andet østeuropæiske kriminelle til afsoning i deres hjemland.

 

Aftalen skulle have været implementeret i EU-landenes lovgivning sidste år, men hidtil er Danmark stort set det eneste land, der har gennemført det.

 

Af samme grund hænger det danske fængselsvæsen og de danske skatteborgere fortsat på kriminelle fra Litauen, Polen, Rumænien og Bulgarien, da ingen af disse lande endnu har omsat EU-lovgivningen til national lovgivning.