Jeg vil gerne lave nogle undersøgelser indenfor feltet kronometri (chronometrics). Feltet er studiet af menneskers (og dyr i teorien) evne til at respondere hurtigt på stimuli. Men det kræver noget udstyr at måle. Jeg har ikke evnerne til at bygge det selv fra bunden, men jeg tænker at man kan 3d printe det vigtigste. Elektronikken må man så indsætte bagefter selv.
Endnu videre, så kan man standardisere design af udstyr hvis alle printer fra samme 3d designfil. Meget smart for det er lige nu et problem i feltet at man ikke har ordentligt standardiseret udstyr.

Udstyret ser ca. sådan ud.

Ikke nødvendigvis med 8 responsknapper, men det skal være et tal som kan laves fra 2n. 2, 4, 8, osv. Knapperne skal også være større. Det er ikke meningen at de skal være svære at ramme.

Der er meget mere om ideen bag i fx http://emilkirkegaard.dk/en/wp-content/uploads/Arthur_R._Jensen_Clocking_the_Mind_Mental_ChronBookos.org_.pdf

 

Så det jeg skal bruge er en som kan designe kassen til udstyret, og hjælpe med at skaffe knapper og den simple elektronik som skal i. Dataen skal overføres til en tilsluttet computer/tablet/whatever.