Hvis der er et visuelt positivt ansigt kaldes det smukt.

Hvis der er en positiv visuel krop kaldes den lækker.

Man har aldrig et lækkert ansigt. Piger foretrækker smuk. Af uvisse årsager bliver ansigtet sat mere forbindelse med personligheden end resten af kroppen–hvorfor? Hverken ansigtet eller ‘resten af kroppen’ indeholder personligheden, som ‘er’ i hjernen. Hvorfor tæller det mere, at værdsætte nogens personlighed? Man hører “Man kan jo ikke gøre for hvilken ‘resten af kroppen’ man får”, hvilket er delvist sandt. Man kan forbedre sin krop gennem træning etc., men ligeledes er det sandt, at man heller ikke kan gøre for hvilket sind ‘man’ får. Ens sind bestemmes også delvist af ikke-selviske faktorer som familien og gener. Hvorfor gives sindet speciel status når det ikke fortjener det?