http://www.b.dk/nationalt/danmark-paa-vej-mod-flere-ghettoer

“Regeringen finder det foruroligende, at en lang række bolig-områder har så alvorlige problemer, at de er tæt på at blive defineret som en ghetto.”

 

Vorfor er di så dåmme. Vad trode di dær ville ske når man låkker 500000 endvandre end på kort tid?

http://jyllands-posten.dk/ditliv/sundhed/article4779406.ece

“Rynkefri æbler vækker vrede”

“De fleste opfatter nok æbler som en sund og lækker spise, der er god som mellemmåltid og i madlavning. Men æbler er også forholdsvist skrøbelige og bliver hurtigt brune og rynkede – især hvis de har fået et slag eller er blevet skåret ud.

Men det vil et lille amerikansk firma nu ændre på. Okanagan Specialty Fruits har ifølge New York Times udviklet et genmodificeret æble, der kan holde sig i mange dage uden at blive brunt eller rynke, selvom det er skåret ud. “

Cool.

NYT (angivet ovenfor) har været så søde, at lenke tel virksomhedens application!

http://www.aphis.usda.gov/brs/aphisdocs/10_16101p.pdf

De er ret relativt spændende læsneng. Især glad er jaj for at Wikipedia bruges som kilde! Se fx s. 19.

http://www.information.dk/256446

“Den danske mand skal lære at erobre den danske kvinde”

Dær er godt nok mange forklarenger på dette fænomén. Dæn regtige forklareng er formentlig er kvender idag har længere uddannelser, ov at di er hypergame per natur. http://wealthisgood.blogspot.dk/2008/04/succesfull-women-stay-single.html

http://politiken.dk/indland/ECE1690209/kommuner-har-ingen-planer-til-at-begraense-druk/

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/07/15/222430.htm

“Kommuner har ingen planer til at begrænse druk”

Burde de være kommunens djob? Måske skal man bare sæl lade folk bestæmme om di synes, at de er leverskaderne værd at drekke. Desuden, så kan dær ekke være så mange år tel før at vi kan prente en ny lever. http://www.explainingthefuture.com/bioprinting.html

http://www.ted.com/talks/anthony_atala_growing_organs_engineering_tissue.html

Iøvrigt, så kunne man måske mendske danskernes dråk ved at lovliggøre nogle andre stoffer som er mendre farlige. Hash fx. Alternativt kunne man begønde seriøs forskneng for at fende andre øvforiserende stoffer som er mendre skadelige. Why not?

Iøvrigt er de jo klart, at når vi redder folk fra at dø a alt muligt andet, så begønder folk at dø a ‘livsstilsygdomme’ samt kanser.

http://politiken.dk/udland/ECE1689794/i-utah-kan-daarlige-karakterer-sende-boern-i-faengsel/

‘spændende’. Gad vide om dette hænger sammen mæd blank slatism? Siden at g er vegtigt for skolekarakterer, så straffer man jo bogstaveligtalt (ved at smide i fængsel!) folk mæd dårlige gener. Man må håbe, at dær ekke er mange negere i Utah.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-51861057:el-revolutionen-kommer-inden-20-%C3%A5r.html

http://politiken.dk/politik/ECE1689781/enhedslisten-revolutionen-kunne-godt-komme-inden-for-20-aar/

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2012/07/15/064355.htm?rss=true

Jaj ved godt, at medierne har været hårde ved EL, ov di er osse majet virkelighedsfjerne. Sådan er de jo mæd kommunister! Man kan ekke bare fende på et æller andet fantastisk systém ov så forvænte, at de virker på mænnesker. Et godt politisk systém skal være telpasset mænnesker.

Mæn, medierne misrepræsenterer dæm i deres overskrefter. Politiken får dæn regtigt. EL siger jo blot, at revolusjonen kunne komme endenfor 20 år. Dette er en någet svagere påstand end at revolusjonen kommer endenfor 20 år, som er de som TV2 ov DR skriver.

De er jo ledt skægt, at medierne ekke gør de regtigt, når di nu er så vænstreorienterede.

http://www.b.dk/kronikker/den-feminiserede-heteromand

Faktisk en udmærket artikel!

“Men hvad sker der med drenge, der kun lærer kvindelige dyder i et feminint univers? Ja, de går jo glip af mænd som rollemodeller. I flere år har vi set, at drengene som gruppe får dårligere karakterer end pigerne og har sværere ved at begå sig i vores uddannelsessystem. De mest populære uddannelser, hvor det er sværest at komme ind, er bl.a. psykologi og medicin. Det er et stort problem, hvis psykologisk behandling kun udføres af kvinder og allerede nu ser man i lægeuddannelsen, at den store overvægt af kvinder blandt yngre læger medfører, at specialer som børnesygdomme og gynækologi er yderst populære, hvorimod visse kirurgiske specialer må importere udenlandske læger.”

Dette er en ledt svær situasjon. På dæn ene side, så har samfåndet brug for spesjallæger i diverse teng som kvender telsyneladende væljer fra. På dæn anden side, så ønsker vi ekke at diskriminere nogen. Kan man måske fende en modæl vor folk som har ledt lavere gns., mæn ønsker at konkurrere ved at være spesjallæge i någet di andre ekke vel, får lov tel at komme end på studjet?

“En debattør sagde for nogle uger siden i radioen, at de fleste mænd har det godt med blot at bestemme over deres eget liv. De fleste kvinder vil derimod helst bestemme over både deres eget og deres mands liv. Det er nok for karikeret, men den femininiserede heteromand er en konstruktion, som ikke skaber udvikling og dynamik. Han tilfredsstiller nok visse kvinders trang til selvbestemmelse og dominans, men er på lang sigt uinteressant og sølle. Derfor ser vi også, at flere og flere kvinder vælger at leve alene. De vælger altså deres egen selvskabte mandefigur fra. Mændene lever kort sagt ikke op til de urealistiske høje krav, som disse svært selvoptagede kvinder kræver. Er han ikke helt perfekt, vælger jeg ingenting.”

Jaj er stadig ekke stor fan a dænne forklareng. Jaj tror mere på forklarengen om kvenders hypergami samtidig mæd, at kvender får mere ov mere uddannelse. Mæn di er jo sådan set konsistænte, så de kunne skyldes bægge dele.

“Det er på tide at tage kønsforskellene alvorligt og ikke tro, at en svensk model med en fuldstændig fortrængning af mænds og kvinders forskelligheder er lykken. Mænd og kvinder er fortræffelige væsner. Men forskelligheden er nøglen til succes. Ikke konformiteten.”

Ramen!

http://punditokraterne.dk/2012/07/15/indvandringes-pris-eller-socialstatens-fallit/

Et okay spændende mæn langt endlæg. Verken ham som skriver hær æller forfatteren tel båven som anmældes ser ud tel at ville snakke om de virkelige problem ved endvandre fra lav-IQ lande. Næmlig at IQ er stærkt genetisk, ov at IQ er majet vegtigt i vores samfånd, ov bliver de endnu mere i fremtiden når ufavlærte djobs forsvender. Dette skyldes altså tæknologisk fremskridt, ekke som di skriver:

“Det skal dog igen understreges, at det heller ikke er den enkeltes manglende uddannelse som nødvendigvis er problem. Uhrskov tror i lighed med venstrefløjen, at der tilsyneladende eksisterer en slags naturlov som tilsiger at ufaglærte jobs nødvendigvis forsvinder i takt med at samfundet bliver rigere. Men grunden til at de jobs forsvinder i Danmark har intet med stigende velstand at gøre. Det er primært resultatet af vores høje overførselsindkomster, som sætter en nedre grænse for lønningerne.”

Det er socialstaten som gør os fattigere, ikke indvandringen.

Morten Uhrskovs påstand om, at det er selve indvandringen, som medfører ”et Danmark med lavere vækst, med mindre velstand og dermed også med ringere velfærd” er ikke korrekt. Igennem de seneste 40 år er vi allerede blevet relativt fattigere, og det vil vi fortsætte med, indvandring eller ej. Medmindre vi gennemfører gennemgribende reformer af socialstaten.”

De er snarere en kombinasjon. Sælom dæn overdrevne store sosjalstat osse koster for mange penge, så koster lav-IQ grupper endnu flere penge når di puttes end i dænne maskine. Jaj tror nu nok at man kunne få Danmark tel at fångere mæd en ledt mendre vælfrædsstat ves vi bare lavede nogle nødvændige reformer samt stoppede al lav-IQ endvandreng.

http://www.b.dk/nationalt/chefer-er-daarlige-til-at-holde-ferie-0

De var dov en mærkelig venkleng. Ledere er dårlige tel at holde ferie??? Nok nærmere, at ledere holder mendre ferie… fordi at di godt kan li at arbajde ov være leder? Ov dette kræver tid!

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2012/07/16/172012.htm?rss=true

“VK: Vores bandepakke virkede”

Sekke någet sludder. Di har bare gæmt problemet i statistikken

“- Det er nogle af de mest afstumpede forbrydere, vi har i vores samfund, der nu er forsvundet fra statistikken, så at sige.  “

Fucking derp. De koster jo en formue at bure sådan nogle ende.

http://www.b.dk/kommentarer/den-akademiske-frihed-forsvinder

De er bl.a. a sådanne grånde, at jaj tænker at jaj bliver nød tel at lave någet andet end at åndervise på universitétet. Dær er ganske enkelt ekke plads tel folk mæd kontroversjælle (i folke øjne) holdnenger. Hældigvis må man stadig skrive vad man vel på sin blog! (ledt endnu!)

http://www.information.dk/306047

“Kritikere: Etisk Råd stempler nye familieformer”

“»Anstødeligt«, »morbidt« og »eksistentielt forkert,« lød det fra formanden for Etisk Råd, Jacob Birkler, da en kvinde tidligere på året ville insemineres med sin afdøde mands nedfrosne sæd. Men når Etisk Råd mere eller mindre konsekvent indtager det mest konservative standpunkt og bruger en følelsesladet retorik, er rådet med til at stemple visse alternative familieformer og personer som forkerte, lyder kritikken fra eksperter, fagfolk og organisationer.”

Wth. Nedlæg etisk råd.

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2012/07/18/072932.htm?rss=true

V: Vi er nødt til at vide mere om omskæringer

“I Tyskland er balladen om omskæringer for alvor brudt ud, efter en domstol i Köln har forbudt religiøse omskæringer af små drenge.

Men herhjemme er der brug for mere viden om omskæringer, før det spørgsmål kan blive politisk. En eventuel lovændring på området skal ske på baggrund af viden, og må ikke ende i en debat på baggrund af følelser.

Det siger Venstres sundhedsordfører Sophie Løhde.

– Vi ønsker et ordentligt beslutningsgrundlag i forhold til den videre debat. Derfor ønsker vi også fortsat en redegørelse af de sundhedsfaglige, sociale og retslige konsekvenser, siger Sophie Løhde.”

 

WHAT THE FUCK. En politiker maner tel evidence-based policy making??? Uhørt!

http://politiken.dk/indland/ECE1693210/hash-produktion-udloeser-eksplosion-i-kolding/

Predictable.

http://politiken.dk/indland/ECE1693236/oesteuropaeere-fylder-op-i-danske-faengsler/

Åbne grænser? lol go idé! -.-

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2012/07/19/141423.htm

Ved du, hvilket parti ministrene er fra?

“Der er 23 stk.

Fra tre forskellige partier. Radikale Venstre, Socialdemokraterne og SF.

Men hvordan er det nu lige, det hænger sammen?

En rundspørge foretaget for Berlingskes Nyhedsbureau viser, at halvdelen af danskerne ikke ved, hvilket parti en lang række ministre tilhører.

Blandt 1.164 adspurgte ved kun 26 procent, at udviklingsminister Christian Friis Bach er fra De Radikale. Herudover kender 29 procent til handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhrs (SF) tilhørsforhold.

De næste på listen, bagfra, er klima- og energiminister Martin Lidegaard (R) og fødevareminister Mette Gjerskov (S), hvis partifarve henholdsvis 38 og 40 procent af danskerne kender.”

Not surprising.

http://www.b.dk/nationalt/region-hovedstaden-angriber-aarhus

lol wtf?

iøvrigt kan man da vest læse någet mere tæknisk om kanonen hær: http://willworkforscience.blogspot.dk/

http://politiken.dk/uddannelse/ECE1694106/formand-for-studerende-universiteterne-skal-ikke-optage-flere/

“»Universiteterne har indtil nu ikke magtet at give ordentligt faglig uddannelse, og det er de nødt til at kunne gøre, før de vil optage flere«, siger Torben Holm, der mener, at det er positivt, at flere unge søger en uddannelse.”

Ekke de? News to me.

“De studerende på humaniora og samfundsfag får for få timer, og for meget af undervisningen varetages ikke af forskere, lød det i slutningen af juni fra Rigsrevisionens beretning, som Politiken var kommet i besiddelse af. “

Di studerende må tage opgaven i ajen hånd. Måske er dær bare for mange svage studerende. Måske skal man bare sætte kravene op.

http://videnskab.dk/kultur-samfund/munkeorden-grundlagde-vestlig-velstand

Naj. Kirken kunne ekke have skrevet de bædre sæl.