Så skrappe er andre rygelove: Kæmpebøder, fængsel og totalforbud

Se skræmmebillederne: De nye australske cigaretpakker

Wow wtf

Hvis du eksempelvis tænder en smøg i Hong Kong, skal du være klar til at hive det store checkhæfte frem, alt efter hvor du befinder dig. Cirka 3800 kroner lyder bøden nemlig på, hvis du ryger i et af de mange forbudte områder. Og så er der tilmed en ekstrabøde på 1200 kroner, hvis du smider skoddet fra dig på åben gade.

I Hong Kong er listen over røgfrie områder såmænd også ganske lang: Alle indendørs arbejdspladser, de fleste offentlige områder, offentlige toiletter, strande, parker, hospitaler, restauranter, internetcafeer, barer, cafeer, natklubber, alle offentlige transportmidler, rulletrapper, biografer, koncerthuse, lufthavne og indkøbscentre samt supermarkeder. Kort sagt stort set over alt.

Længst fremme i forhold til et nærmest røgfrit land er Finland, som i 2010 strammede det, der kaldes verdens skrappeste rygelov. Dengang det blev gjort muligt at straffe folk med bøde og fængsel i op til seks måneder, hvis man bliver taget i at sælge tobak til personer under 18.

Ves dette er de som de kræver at stoppe ryneng… not worth it.

Få studenterhuen på uden at åbne en bog

+1

Mæn man burde da helt klart spare penge på de osse! Ebøer er jo basically gratis.

“Så kan drengene ikke drille”

Nederen titel, mæn måske er de ekke så slæmt.

Børnene skal i hele første skoleår være delt op i et par timer hver dag.

“Så kan drengene ikke drille,” siger seksårige Mathilde Nielsen, som virker godt tilfreds med opdelingen.

Også hendes mor er positivt indstillet.

“De holder sig måske ikke tilbage. Det er en pigeklasse, og det giver måske også noget tryghed,” siger moderen Tina Nielsen.

Var på pigernes præmisser
Det er andet år, at skolen deler pigerne og drengene op i en del af undervisningen.

“Før i tiden da oplevede vi lidt, at det kunne godt være, at drengene var her lidt på pigernes præmisser,” siger lærer Ann Dyrby Hovesen.

Nu målretter lærerne undervisningen til drengene, der ikke kan sidde stille ret længe af gangen – og til pigerne, der gerne vil fordybe sig.

Forskellige behov
I Danmark findes der ikke et præcist tal på, hvor mange folkeskoler, der deler piger og drenge i undervisningen.

Professor Niels Egelund fra Danmarks Pædagogiske Universitet mener, at det er en god idé med kønsopdeling.

“Vi ved blandt andet fra forskningen, at drenge og piger har lidt forskellige behov især omkring skolestarten”, siger han til TV 2 Nyhederne.

Ves altså at man gør de fordi at man kan se, at de virker, så har jaj som sådan ekke nået mod de. Man skal dov EKKE gøre de a religiøse årsaer (obviously). Måske blot have en sedde-stelle-klasse ov en knap-så-majet-sedde-stelle-klasse. De er jo kun en gænnemsnitsforskæl på kønnene. Noen pier er osse majet aktive, ov noen drenge er majet rolie.

Iøvrit, vor er di svaes forsvarere? I ved, dæm som altid brokker saj vær gang, at man laver nået som måske ‘går ud over di svae’. No one cares about boys.

http://www.b.dk/nationalt/slet-ikke-saa-mange-transkoennede

Newsflash, organisasjon overdriver tal om dæm som dæn er fortaler for.

http://www.b.dk/politiko/r-vil-indstille-kirkestoette

Derfor forsøger hovedbestyrelsesmedlem Bo Nissen Knudsen og flere andre nu at få et resolutionsforslag igennem på landsmødet midt i september. Forslaget er identisk med det fra 2010 om at skille stat og kirke, så langt det lader sig gøre inden for Grundlovens rammer, men med en væsentlig tilføjelse: »at kirken selv aflønner alt kirkeligt personale af egne midler, herunder kirkeskatten«.

+1

Sælom di er noen pussies, ov ekke vel fekse gråndloven nu di er i gang.

http://www.b.dk/kommentarer/venstreorienterede-universitetsfolk

Mja. Folk mæd universitétsudd. er i vert fald mere leftist, cf. data fra mit meritokratiprosjækt.

Bikinier forbudt ved Miss Italien

Ifølge Guardian.co.uk kommer beslutningen om at iklæde kvinderne sort-hvide badedragter kendt fra 1950’erne efter, at landets nyudnævnte chef for Italiens stats-tv, Anna Maria Tarantola, sagde, at det var på tide at gribe ind over for de mange letpåklædte kvinder, der har fyldte store dele af sendefladen.

Patrizia Mirigliani, der står for at organisere konkurrencen, siger, at hun ønskede at vende tilbage til 50’ernes klassiske skønhed, og at beslutningen om at forbyde bikinier ville gøre programmet mere sobert.

“Konkurrencen har altid handlet om at vise kvindelig skønhed frem, og som en følge deraf har vi i år mere end tidligere år besluttet os for, at der ikke skal være bikinier,” siger hun.

http://www.180grader.dk/Politik/video-fra-kbenhavns-hovedbanegrd-4-indvandrere-gennemtaever-tilfaeldige-kaster-passager-ned-p-skinnerne

Kunne have været maj. Jaj har ofte været på hodebanegården sent på daen. Se filmen på ekstrabladet.

http://www.180grader.dk/Politik/frankrig-muslimsk-kvinde-blotter-halsen-for-at-f-luft-i-massiv-sommervarme-manden-braekker-hendes-naese

Muslimer -.-

www.180grader.dk/Politik/frankrig-postvaesnet-bringer-ikke-laengere-post-ud-i-muslimsk-no-go-zone

http://www.180grader.dk/Politik/politisk-ukorrekt-dk-somalisk-formand-problem-at-integration-ikke-er-gensidig

wat

http://www.180grader.dk/Politik/muslimske-piger-tvunget-til-analsex-grundet-mdomskrav

Lissom katolikkerne!

http://rokokoposten.dk/2012/08/15/performancekunst-boomer-efter-forbud-mod-sexkob/

Efter regeringens forbud mod købesex har mange tidligere sexarbejdere skiftet stillingsbetegnelse. De er nu kunstnere på små gallerier, der ofte har til huse i nedlagte bordeller.

Indtil for få uger siden var Belinda Honey prostitueret og solgte sex til mænd mange gange dagligt. I dag er hun en populær performancekunstner, der mange gange dagligt opfører værker som “Dansk, ½ time” og “Pirringsbondage” for et meget lille publikum på Galleri PussyWonderGirls.

“Siden den nye regering fortalte mig, at købesex var skadeligt, har jeg været optaget af at finde en ny levevej,” fortæller Belinda om sit karriereskift.

Hahahaha. Rokoko wins again!

http://politiken.dk/udland/ECE1721845/ecuador-briterne-truer-os-i-assange-sag/

http://politiken.dk/udland/ECE1721889/storbritannien-om-assange-sag-vi-har-ret-til-at-storme-ecuadors-ambassade/

!!!

SRS BSNSS!!

http://www.b.dk/globalt/selvmord-og-impotens-slettet-fra-eus-manderapport

Tabuemner blev redigeret bort fra en EU-rapport om mænds sundhed, inden den blev sendt ud. Dansk forsker bag er chokeret.

Tidligere i år fremlagde EU-kommissionen en rapport om sundhedstilstanden for mænd i Europa. Men den officielle version, som kommissionen sender ud til politikere og andre interessenter, ser markant anderledes ud end den rapport, forskerholdet afleverede og fik godkendt i vinter. Det skriver Politiken.

I både den oprindelige rapport og forskernes eget resumé findes selvstændige afsnit om blandt andet seksuel adfærd, brug af kondom, mænd som voldsofre, selvmord, konsekvenser af skilsmisse, erektionsproblemer og infertilitet. Disse emner er udeladt i kommissionens officielle udgave, som ellers på andre områder er en ordret gengivelse af forskernes resumé. Det gælder for eksempel emner som alkohol, fedme, kræft, ulykker og tandhygiejne.

Det danske medlem af forskerholdet, chefpsykolog og forskningschef ved Rigshospitalet, Svend Aage Madsen, er chokeret over, at hans og kollegernes arbejde har været udsat for, hvad han kalder »systematisk censur«. Kommissionen havde nemlig selv bestilt en rapport, der skulle udpege de vigtigste sundhedsproblemer blandt mænd.

– Vi afleverer, hvad de har bedt om, men hokuspokus bliver alt det, de ikke bryder sig om at høre, fjernet. Enhver kan se, at det handler om gammeldags familieværdier og tabuer, siger Svend Aage Madsen til Politiken.

http://politiken.dk/indland/ECE1727048/justitsministeren-om-skadestue-optoejer-absurd-og-rystende/

Ministeren vil dog ikke se på en skærpet straf for den slags kriminalitet, som de konservatives Lars Barfoed har foreslået.

»Der bliver allerede givet høje straffe for organiseret voldelige overfald og drabsforsøg, og derfor synes jeg nu, at vi skal lade politiet arbejde i ro, så de kan komme til bunds og få stillet gerningsmændene til regnskab«, fortæller justitsministeren.

»Her skal både personale og medarbejdere kunne være helt trygge. Derfor vil De Konservative have skærpet strafferammerne for den type kriminalitet«, udtaler Lars Barfoed.

Også Dansk Folkeparti vil have regeringen på banen i sagen.

Wow, regerengen synes ekke at man skal lave mere symbolpolitik? Mæn, både K ov DF synes at man skal. Derp

http://politiken.dk/politik/ECE1726924/danmarks-foerste-kvindelige-forsvarsminister-opgiver-politik/

Jaj åndrer maj over vorfor at hun overhodet var forsvarsminister tel at starte mæd. Jaj kænder entet tel hende personlit, mæn ves man ser på enformasjonerne som Politiken har angivet om hende.

Uddannelse:

  • Cand.merc. fra Handelshøjskolen i København 1992

Civil karriere:

  • Analytiker i Danske Bank 1991-1994
  • Konsulent i COWI 1994-1998
  • Økonom i Nykredit 1998-1999

Politisk karriere:

  • Folketingsmedlem for Venstre siden 1999
  • Blev formand for Det Udenrigspolitiske Nævn i 2006
  • Blev indfødsretsordfører i 2007
  • Blev udviklingsordfører i 2010
  • Blev Danmarks første kvindelige forsvarsminister i 2010, da Søren Gade valgte at trække sig
  • Blev genvalgt med 1745 personlige stemmer ved folketingsvalget i september 2011

De er svært at se velken bavgrånd hun skulle have for at være forsvarsminister.

Nærmere p-pille for menn

Source: Bremner, Contraception for Men: A Breakthrough New Approach, Cell (2012), http://dx.doi.org/10.1016/.cell.2012.07.02

Amerikanske forskere har oppdaget en metode som kan tilby den første effektive og hormonfrie prevensjonspillen for menn.

Middelet er testet på mus, og forskningen viser at det gjør hannmusen ufruktbar, uten å sette en demper på sexlysten. Når musene sluttet å ta medikamentet, ble sæden normal og de ble igjen i stand til å avle helt friske avkom.

I kontrast til variasjonen kvinner har blant prevensjonsmidler, kan menn bare velge mellom kondomer eller sterilisering.  Å bruke kondom er svært effektivt, men nedsetter følsomheten og kan oppfattes som brysomt.

DF: Ordbøger er rigeligt til eksamen

Man kan da sagtens vise vad man har lært sælom man har adgang tel nættet. Ja, de er mulivis mere relevant på dænne måde da man ekke skal spilde tid på at lære teng udenad som man i virkeliheden bare ville slå op allievæl.

http://www.damefrokosten.com/to-ars-dagpengeperiode-sadan-er-det-jo/

En luder skriver om konsekvænserne a et forbud.

http://www.damefrokosten.com/farlige-nogne-kvinder/

Politiets skadelie adfærd overfor ludere. -.-

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/474907:Kirke—tro–Hver-anden-tyrker-droemmer-om-et-muslimsk-Tyskland

http://www.180grader.dk/Udland/hver-anden-tyrker-drmmer-om-et-muslimsk-tyskland

46 procent af de tyrkiske indvandrere i Tyskland ønsker, at landet får et muslimsk flertal, viser en undersøgelse fra meningsmålingsinstituttet Info GmbH i Berlin. Det er en stigning på 13 procentpoint i løbet af kun to år, idet instituttet offentliggjorde en lignende undersøgelse i 2010, hvor kun 33 procent af de adspurgte indvandrere med tyrkisk baggrund sagde, at de ønskede et muslimsk flertal.

”Det er meget betænkeligt, at vi oplever en stigning af religiøse fordomme blandt indvandrerne,” siger lederen af meningsmålingsinstituttet Holger Liljeberg til Die Welt.

For eksempel mener 25 procent af indvandrerne med tyrkisk baggrund, at ateister er ”mindreværdige” , og den samme holdning har 18 procent over for jøderne. Ifølge undersøgelsen har indvandrerne ligeledes et meget negativt syn på homoseksualitet. Hele 52 procent af de udspurgte betragter homoseksualitet som en sygdom.

I Tyskland lever 2,7 millioner borgere med tyrkisk baggrund, og kun 25 procent af dem har tysk pas.

Undersøgelsen, der er foretaget blandt 1011 tyrkere i Tyskland, giver et billede af en befolkningsgruppe med meget forskellige – og af og til modsatrettede – holdninger.

Hele 72 procent betegner islam som den eneste sande religion, men samtidig angiver 60 procent, at de kun er lidt religiøse, og 10 procent betegner sig selv som ikke religiøse. Næsten 78 procent af de udspurgte ønsker at integrere sig i det tyske samfund, men samtidig drømmer 45 procent om at slå sig fast ned i Tyrkiet.

Den venstreorienterede avis Tageszeitung vurderer, at de adspurgtes ambivalente forhold til Tyskland først og fremmest skyldes de negative erfaringer, de har gjort sig. Ifølge undersøgelsen har 25 procent på et eller andet tidspunkt oplevet at blive skældt ud på deres arbejdspladser på grund af deres etniske baggrund eller religion, og 16 procent er endda blevet angrebet fysisk.

Jæp, de er di vides skyld.

Vi går samme fremtid i møde.