Karl Popper – “Science: Conjectures and Refutations”

I was kindly sent a PDF version of this essay (same as this one). The text is all there, I think, but the textformat is annoying to read. So, I made my own version. The essay itself is about 14100 words long. It is part of the book with the very similar name Conjuctures and Refutations, see Wiki about the book.

Karl Popper – SCIENCE CONJECTURES AND REFUTATIONS

This Post Has 2 Comments

 1. Andreas Vinther Jensen

  Hej Emil –

  Jeg tænkte, det kunne have din interesse, at dette essay – samt syv andre – er blevet offentliggjort på dansk i Popper-samlingen Kritisk rationalisme, der vist er udkommet i en nyere udgave, og ellers er til at opdrive i diverse antikvariater. Jeg skaffede den selv til mit lokale biblioteks bogudsalg for et par år siden, men har desværre kun fået læst et par af teksterne. “Om kilderne til erkendelse og uvidenhed”.

  Hvis du ikke selv får fat i den inden studiestart, kan du låne den, såfremt det har interesse.

  Andreas

  1. Emil Kirkegaard

   Hejsa Andreas,

   Længe siden. Jeg foretrækker nu at læse det på originalsproget, hvis muligt, og da jeg godt kan læse engelsk, så vil jeg hellere læse det på engelsk. Desuden er jeg væsentlig større fan af elektroniske versioner end papirversioner (for en begrundelse, se det essay jeg skrev om ebøger for noget tid siden). Men! hvis jeg nu alligevel skulle få lyst, så giver jeg lige et pif.

   Tak for tilbuddet i hvert fald. :)

Leave a Reply