3 Responses

 • Ja, det ville være rart, hvis de istedet lå et sted, hvor man kunne downloade uden at kende den præcise adresse på forhånd. Man kan nemlig desværre ikke følge dit link og downloade de værker (eller også kan jeg bare ikke finde ud af det). Torrent-sites er stadig tilgængelige (selv efter dommen mod the Pirate Bay).

  Det lykkedes mig for et par dage siden at skaffe et filosofisk værk (via the Pirate Bay), som det var umuligt at skaffe på anden vis. Det var kun trykt i ét oplag, og var ikke til salg længere, og mit bibliotek kunne ikke skaffe det (jeg bor langt fra “civilisationen”). Jeg var sågar i kontakt med forfatteren, men der var ikke så meget han kunne gøre, så jeg havde næsten givet op. Så et par måneder senere fandt jeg det minsandten i en fin pdf-version på the Pirate Bay! Dejligt.

 • Emil Kirkegaard

  Hej.

  Faktisk er det den præcise adresse. Problemet er at linket udløber hurtigt. Hvis du sender mig en email, så kan jeg lige uploade dem igen.

 • Emil Kirkegaard

  Jeg har tilføjet lidt flere og smidt dem op på Rapidshare.

Leave a Reply